Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki régimódi típusú nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki régimódi típusú nőket keresi az mire gondol ez alatt ?

Figyelt kérdés

Arra , hogy a nő htb és főz mos takarít kertet gondoz ? Vagy mire ?

Egyre több helyen olvasom ezt

2021. szept. 15. 20:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom a mos, főz, takarít + befogja a pofáját kombó. A férfi az "ura". Gyereket is akarjon szülni. Gyereknevelés az ő dolga lesz.

Persze dolgozzon is, mert ha csak otthon van akkor egy ingyenélő.

2021. szept. 16. 08:22
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

3 reszben egyetertek

8 ha a mucika ot perc alatt talal masik ferfit es ugy all hozzam alapbol, hogy barmikor lecserel, ezt egy szep szakitassal megelozom, de alapbol nem ismerkedem szamito nokkel.

Engem az jobban zavar, hogy a legtobb no netto alkoholista, mint az, hogy a face en log.

2021. szept. 16. 10:08
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

"5-ös, pedig a szüleink élete ebből állt. Anyám hazajött a munkából, aztán kezdte a második műszakot."

A szüleinké igen, a szocializmusban.

Mikor valaki ezt a "hagyományosnak vélt" családmodellt emlegeti férfiként, akkor azt szoktam mondani, hogy örömmel benne vagyok, de akkor azon a szinten kérem, mint a dédszüleimnek a 20-as években: dédanyám otthon, 3 szobás polgári lakásban közel a belvároshoz, plusz egy kisebb villa nagyságú nyaraló valahol a Dunakanyarban vagy tóparton, plusz egy "lány" (értsd: cselédlány, mert dédanyámnak volt segítsége a háztartásban plusz három gyerek mellett, nem egyedül csinált mindent), ezen kívül Opera, színház rendszeresen. És nem voltak csúcsgazdagok, dédapámnak jogász diplomája volt, hivatalban dolgozott. Más világ volt... Nyilván most ugyanezzel a végzettséggel, hasonló munkával a nő és a férfi is dolgozik, mert nem lehet belőle megélni. Ennek megfelelően nem várhatja el egyik fél sem, hogy csak a másik vigye a háztartást.

2021. szept. 16. 10:10
 14/25 anonim ***** válasza:
76%

13,

4 éve gázas vagyok, de köszi a tippet.

Neked meg a jobb kezed segít majd, mert ilyen csicskát már nem nagyon találsz ;)

2021. szept. 16. 10:36
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
hát muci, szerintem tedd össze a 2 kezed, hogy valaki elviseli a paraszt stílusod...
2021. szept. 16. 11:58
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
#14 Ti nők alapból ezt a szintet várjátok el most is, csak ma már nem vagytok hajlandók cserébe nyújtani semmit sem.
2021. szept. 16. 12:03
 17/25 anonim ***** válasza:
13%

17 ott a pont. Ülnek, elvárnak, nyafognak, hogy nincs normális pasi, de cserébe egy tetves rántottát sem tud megcsinálni, takarítani meg lusta, inkább bejárónőt keres.

Ja és a kocsmába előbb találnak le, mint a boltba

annyira cuki, hogy 20. századi elvárásaik vannak, de közben ki vannak akadva, ha valaki nem fizeti nekik a vacsorát, meg elvárják az egyenrangú bért és bánásmódot azért, mert max léteznek és SEMMIT nem tesznek sem az ismerkedésbe, sem a kapcsolatba. A legtöbb nő nemcsak elvár, hanem MINDENT akar... gáz

disney álom

2021. szept. 16. 12:34
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
Én nő vagyok, és dolgozom is. Nekem a főzés kikapcsolódás, nem értem sok nő miért csicskasagnak fogja fel. És szeretek gondoskodni a caaladomrol is, rend legyen stb. A férjem 2 annyit dolgozik, és én nem várom el hogy mosogasson csak azért is mert én jó vagyok és nehogymaaa meg keljen emelni a seggem. Sok nő azért atesik a ló túloldalára, Ismerősünk dolgozik 4 órát, a férje 12, de ő nem mosogat el csak minden másnap, mert na inkább telozik és fekszik és haza varja a férjét, hogy csinálja meg. A kassza viszont közös, arra van esze hogy koltse a toblehet.
2021. szept. 16. 12:41
 19/25 anonim ***** válasza:
93%

19

Én is nő vagyok, én is szeretek főzni, de csak addig amíg nem elvárás. Volt egy párom,aki amikor felkelt engem nyaggatott, hogy ő éhes és ott elgondolkoztam, hogy gyerekem vagy párom van e. Mivel nem mindneki ugyanúgy él ahogy ti, lehet máshol a férj nem dolgozik 2X annyit de cserébe semmit nem "segít" be. Mindenhol mások a szokások, a munkarendek, annak mértén kell elosztani a teendőket, nem aszerint, hogy kinek mi va a lába között. Ha a párom 2X annyit dolgozna akkor nem várnám el, hogy 50-50%ban végezzük a házimunkát, de mivel mindketten ugyanannyit dolgozunk, én időben kicsit többet, ő viszont kimerítőbb munkát végez, így otthon is mindent felosztunk. Nem azért mert nem akarom felemelni a seggem, hanem mert nem vagyok cseléd, hogy én végezzem el a munkát, amíg a párom a kanapén heverészik. Ez a csicskaság, nem az, ha szeretsz főzni és kikapcsol.

2021. szept. 16. 12:49
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

20

ez extrém példa, a volt pasid p..cs volt, aki anyát akart, nem barátnőt. nem úgy értettem, hogy csak te főzz, görnyedj bele. De, amikor a szándék nincs meg, inkább rendel, kijelenti, hogy megalázó főzni stb az gáz. Pasi és nő is valamit tudjon már összedobni, úgy értem.

2021. szept. 16. 12:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!