Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire gáz 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz 30 év felett rokonokkal lakni?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatomnak lett vége pár hónapja, 8 évig tartott majdnem. Eléggé ki voltam utána. Szakítás után nem akartam egyedül lakni albérletben, amire elmegy 120k havonta. Szobába se akartam lakni más lakótársakkal/idegenekkel fele annyiért, hiszen akkor már inkább rokonnal élek. Nem hozok fel minden nap más lányt. Úgy vagyok vele, hogy majd akkor lépek a lakhatással kapcsolatban, ha találok valakit, de addig pénz pocsékolás szerintem. Amikor túl lettem a szakításon, elkezdtem ismerkedni, de elég sok elutasításban volt már részem, amikor kiderült, hogy otthon lakom. Ez szerintetek ennyire ciki tényleg, hogy így gondolkodom ezzel kapcsolatban? 33f

2021. szept. 11. 21:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Régen jobban támogatta az állam az ingatlanhoz jutást. Például szolgálati lakásokkal. Alacsony albérleti díjért kaphatott sok ember lakást, amit idővel mintegy "előtörlesztésként" vettek és olcsón meg is vásárolhatták akár. Ezt úgy kell elképzelni, mintha ma azt mondanák, hogy postakocsi kísérő vagy és szolgálati lakásod van 30ezer +rezsiért!
2022. jan. 9. 17:57
 22/22 anonim ***** válasza:
Nezd, szerintem ez egy tok jo szűrő. Aki emiatt elutasit es eselyt sem ad neked az nyilvan elsodlegesen azt nezi, hogy mennyi jovedelme van es javai az adott ferfinak. (Van-e sajat lakasa stb) Szerintem egyszeruen csak jobban jarsz ha az ilyen nok nem akarnak toled semmit. Normalis lanyok pedig leteznek es sok sikert, hogy megtalald a megfelelot! (Egyik elozo voltam)
2022. jan. 9. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!