Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy barátnőm 35 évesen hogy soha senkivel nem akarok együtt lakni és összeköltözni?
Igen. Csak talalni kell egy introvertalt lányt aki szinten szeret egyedul lakni.
Amugy meg nem kell ezt igy eldonteni.
En imadok egyedul lakni, rohadtul idegesit a masik ha sokat vagyunk egyutt, allandoan korulottem van...meg akkor is zavar ha nem szol hozzam csak mondjuk pakol.
Elozo paromnal enis kb egy honap utan mar vagytam haza. Minden fele uruggyel mentem haza hetente 1-2 napra hogy es kis nyugtom legyen.
Mostani parommal viszont fel eve egyutt lakunk es nem tudok betelni vele,imadom minden percet.
Egyreszt valoszinu hogy ot tenyleg, igazan szeretem,masreszt sokkal idosebb vagyok mar, teljesen mas a gondolkodasom.
Nagyon feltem az osszekoltozestol mert parom elott 5 evig egyedulallo voltam es nagyom hozzaszoktam az egyedullethez.
Az elso 3 honapban gyakran jarkaltam haza tole,de azzan szep lassan.megszoktam hogy vam egy ember az eletemben,mindennapjaimban es vegul megis szerettem ezt.
Mar nem szeretek haza jarni...nem "menekulok". Elso ilyen eset a kapcsolataim kozott....
Most válok, 44 éves nő vagyok. Nekem ugyanaz az elképzelésem, mint neked. Nem akarok a gyerekemnek új apát, szeretek egyedül lenni. De egy párkapcsolat jó lenne, ami lehetőséget ad rendszeres szexre, közös programokra. Férfiban is nehéz ilyet találni, de van esély.
Biztos van több ilyen nő, aki így gondolkodik, a te korosztályodban is.
Nem újdonság, ezt az életformát hívják "mingli" - nek....
En is valami hasonlót keresek...
F-45.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!