Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találnak egymásra? Miért hangoztatják ezt?
Gondolom mindenkinek ismerős az a tipikus szöveg, hogy nincs egy normális pasi/nő sem. Akik ezt hangoztatják, miért nem állnak neki egymással ismerkedni?
Férfiként sokszor volt olyan helyzet, hogy nő ismerőseim elpanaszolták, hogy mennyire gyökér férfival vannak együtt. Amikor mondtam pár közös ismerőst, hogy mennyivel normálisabbak, akkor általában csak legyintettek. Sőt, olyan lányok is voltak, akik elpanaszolták a pasijukat és rólam csak pozitívat mondtak, hogy mennyire jó pasi vagyok, de valahogy mégsem én kellettem...
A férfiaknál azt látom, hogy többféle nőre nyitottak, több nőnek adnak esélyt. A részükről valamennyire jogosabbnak érzem a panaszkodást. A nők részéről viszont, nem igazán tudom már hova tenni. Amiatt meg főleg, mert amikor az elvárásokról van szó, sokszor teljesen más pasiról beszélnek, mint amit a gyakorlatban választanak. Ha megkérdezünk pár nőt, tuti, hogy csak pozitív belső tulajdonságokat kezdenek el mondani, de valahogy mindegyiküknél volt mérgező kapcsolat és elég sokszor a pozitív belső dolgok helyett, egyszerűen a külső döntött. Miért ennyire nehéz vállalni a felelősséget és őszintén megmondani, hogy mire vágynak egyesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!