Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi bőven átlag feletti fizetést kap, és ezt elkezdi hangoztatni, lesz az a nő, aki felszedi őt?
Mi számít átlag felettinek? Nettó 500-at keresek középvezetőként egy gyárban mégis a a hosszú évek tapasztalata, hogy a nők 95%-a elutasít. Kövér(100-120kiló), buta lányoknak jövök csak be.
Szerintem semmit se ér a pénz ha nem nézel ki jól és nincs jó szöveged se.
Ahhoz, hogy bármilyen csajt felszedj kell a 2-3 milliós fizetés, nagy céges autó stb.
32F
Persze, simán. Lesz pár aranyásó jelentkező. Ha viszont normális vagy, nem feltétlenül hangoztatod és mellé más téren sincs veled probléma, akkor a pénz az esélyeid növeli.
#1: Hát, ha nettó 500-al nem tudsz becsajozni, akkor veled valami nagy probléma van.
#1: Nem az a lényeg mennyit keresel, hanem mennyit vagy hajlandó a nőre költeni.
Javaslom egyébként a 7-8-9-10 kerületeket a délelőtti órákban, ólálkodj a pénztár környékén és nézegesd a babakocsit toló vagy toporzékoló kisgyerekkel vásárló nőket. Ha nem vagy rasszista megtriplázhatod az esélyeidet, de fehérben is akad éppen elég. Vegyél a gyereknek valami édességet, már elnyerted a nő szimpátiáját és utána ő fog nálad kezdeményezni.
Valószínűleg fogsz találni köztük olyat, aki örül majd neki, hogy végre van egy szimpatikus férfi és nem a külsődet fogja nézni, lehetsz alacsony pocakos kopaszodó is, ha minimálisan ápolt vagy.
Igazából ha nem is jön össze semmi, egy prostituált árából 30-40 kisgyerek kap valami édességet, legalább nemes cselekedetet hajtottál végre.
1es, ha gyárban dolgozol, akkor nagyon jól láthatod, hogy a legtöbb gyári melós nem keres anyit, mint te és mégis van nője / felesége, a legtöbb nem is néz ki valami jól.
Én is dolgoztam 2 500 fős gyárba, láttam elég párt ott.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!