Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogorvos férfi és fodrász nő kapcsolata lehet működőképes?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Szerintem működhet
Valószínűleg nem működne a képzettség különbség miatt
Nem a képzettségen múlik a kapcsolat jövője
28 szavazat
1/12 anonim válasza:
Attól függ hogy néz ki a fodrász.
2/12 anonim válasza:
Semmiképp. Max szexkapcsolat. A legtöbb fogorvos diplomàs nőt keres. Én sem lennék együtt szakmunkással. Nem azért mert szégyelném, hanem mert alig lenne közös témánk.
3/12 anonim válasza:
Ha fullos a nő, és nem "fejfájós", akkor igen. Tudok is rá példát.
4/12 anonim válasza:
Hasonló felállást ismerek az én fogorvosom felesége műkörmös.
Sok éve vannak együtt 2 gyerekük van.
5/12 anonim válasza:
Lehet a fogorvos alacsony kopasz kövér szerencsétlen. És örül hogy egy jó nő szóba áll vele.
6/12 A kérdező kommentje:
3-as. Pont ilyet, ami a kérdésben van?
4-es. De ott a nőnek van egy alap végzettsége és mellé elvégezte a műkörmöst és abban dolgozik? így el tudom képzelni
2020. nov. 15. 19:08
8/12 anonim válasza:
4 Közgazdasági szakközépben végzett a nő. Elég jól ismerem, mert egy kisvárosban nőttünk fel.
Nem csak ezen múlik szerintem,mert okos és szép nő nem a szakmája számít.
9/12 A kérdező kommentje:
8-as értem, köszi.
7-es. Nem én vagyok.
2020. nov. 15. 19:36
10/12 anonim válasza:
ez elég felszínes, mit számít mi a foglalkozás.
A lényeg hogy milyenek vagytok legbelül, kialakul a vonzalom,összeilletek.
Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!