Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder jóképű, 23-29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder jóképű, 23-29 éves diplomás férfijai az eladó, pultos, fodrász csajokat csak hitegetik és dugogatják? Komolyat ezektől a lányoktól nem akarnak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Igen jól látod. ráadásul megtehetik,

ráadásul ezek a nők hagyják is magukat úgymond.

2020. júl. 4. 12:21
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem egy fodrász vagy ehhez hasonlót ismerek, akinek diplomás párja van.

A Tinder meg szex partner kereső inkább.

N27

2020. júl. 4. 12:34
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Te nagyon ra vagy allva erre a temara... Fodrasz csaj vagy, vagy srac vagy akit valami szakmas csaj dobott? xD Nem a munkakortol fugg, kitol mit akarnak a sracok, hanem 80%-ban a srac aktualis felfogasatol.
2020. júl. 4. 12:59
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos mára odáig jutott a világ, hogy a legszutykabb kis eladó, árufeltöltő csajoknak is akkora arcuk van mint a ház. Pont ezek miatt. Várják a gazdag herceget:)
2020. júl. 4. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Ismerek kétdiplomás mérnököt, aki egy 10 évvel öregebb fodrászt szedett össze, már családjuk van.(apuka persze alig van a gyerekekkel, meg hűtlen, de lapátolja haza a pénzt, anyuka meg még az exét szereti)
2020. júl. 4. 13:46
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Édes mindegy, mi a szakmája a csajnak. A nagyon jól kinéző férfiak jellemzően arra használják a Tindert, hogy sorra végigdugják a teljes női felhozatalt és meg is tehetik, hisz az összes nő rájuk pályázik. Van egy rossz hírem számodra: lehet akár 5 diplomád is, akkor is le fog lépni egy első szex után a kiszemelted. Ha komolyat szeretnél, átlagpasit válasszál! (nem fogsz)
2020. júl. 4. 14:25
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
6, mert az átlag pasi nem bszhat át. Megsugom hogy még az átlag alatti is megteszi. Nem a kinezeten múlik hanem a gerincen.
2020. júl. 4. 14:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztaltam már én is ilyet, pedig diplomás csaj vagyok.
2020. júl. 4. 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

7#

Én még nem láttam nagy nőfaló átlagpasit.

De ha csak egy picit belegondolsz, ki fogja nagyobb valószínűséggel megbecsülni a kedves párját? Akiért sorban állnak a nők és sorra csapják szét a lábukat csettintésre vagy az, aki hónapokon, éveken át kell, hogy vért izzadjon, mire meztelen nőt lát.

Tudom, hogy az áldozatmentalitás nálatok minden józan gondolkodást letilt, de ezért mégis csak be lehetne látni, a LEGROSSZABB amit tehetek, ha hosszútávú, normális, monogám kapcsolatban gondolkodtok, hogy ugyanazt a kevés pasit próbáljátok meg megszerezni egymás elöl.

(psszt, most kell azzal jönnöd, hogy azért ne maradjon velem senki, mert nem jut neki más nő. Csak hogy örökön-öröké ugyanazokat ismételgessük)

2020. júl. 4. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki fog hamarabb félremenni? Aki a kísértést naponta átéli, mert bàrkit megkaphat, de éveken át türtőzteti magát, vagy aki nem találkozik kísértéssel, ugyanis senkinek sem kell? Utóbbi úgy túl fogja értékelni, ha valaki mégis dugna vele, hogy csak na:) Hiszen életében másodszor harmadszor fordul elő vele, azt hiszi nagy dolog. Amíg a nők körében népszerű, tapasztalt pasinak az csak egy újabb pna.

Ha gondolod bemutatlak csajozós kopaszodó, pocakos, tinikrehajtó, de amúgy sikertelen srácoknak..

Jó nagy arcuk van a semmire.

2020. júl. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!