Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi akit nagyon nagyon kedvelek, nagyon tetszik is de...?
Nagyon jól kijövünk (nem randizunk amúgy mindegy miért nem), egyezik a humorunk, oda vagyok a személyiségért és külsőre is nagyon tetszik, de ha rágondolok vagy találkozom vele, nem érzem magamban azt a bizsergést.
Ellenben valamiért mégsem tudok 100%-ig felengedni mellette, sokszor úgy érzem nagyon a legjobb oldalamat kell mutatnom neki.
Ez baj hogy nem érzem azt a valamit? Vagy csak azért mert zavarba hoz?(nem tudok sokáig a szemébe nézni pl)
Úgy érzem, el kéne fognia annak a bizsergésnek pedig többnyire nincs meg (talán 1-2x mintha). Vagy csak még korai?
Én nem értem:
- nagyon tetszik
- nincs meg a bizsergés
Totál ellentmondás az egész. Aki nagyon tetszik, arra nedvesedni szoktak a csajok.
Ha meg nem tetszik igazán, hagyd a francba, majd fog tetszeni más csajnak.
"...sokszor úgy érzem nagyon a legjobb oldalamat kell mutatnom neki."?:
Miért is?
Magadnak felelj meg, ne másnak, ez a legfontosabb!
2# én nem feltétlen látok benne ellentmondást. Van az az érzés amikor ha tetszik valaki és meglátod, beszélsz vele elkezdesz bizseregni, "érzed a pillangókat" stb.
Ő kívül-belül nagyon tetszik, de nem igazán érzem ezt amit fentebb írtam. (Igen egyébként lehet túlkomplikálom). A befeszülés pedig általában akkor jelentkezik nálam ha nagyon bejön valaki és a legjobb oldalamat akarom megmutatni de ez sosem tudatos.
#6 igen viszont nem csak a külseje tetszik, hanem a személyisége is. Okos, intelligens, gyakorlatias, udvarias, kedves, mosolygós, jó a humora stb. Nagyon jól kijövünk, mindig feldobja a kedvem.
Csak valahogy az a valami nem tudom megvan-e benne. Csak nem tudom mi. De az is lehet túlkonplikálom a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!