Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik hangoztatjátok, hogy nettó ötszázas fizu alatti pasival nem álltok szóba, ti mit visztek a kapcsolatba?
#1 Saját szavazásnál nem lehet voksolni, ezt sem tudod? Talán valamelyik incel vagy unatkozó hisztérika trollkodott be.
Vagy valaki komolyan így gondolja.
nem varok el ekkora fizetest es szerintem keves no varja el ezt igy, inkabb csak az incel fantaziad ez, mint a valo elet.
mondjuk netto 350 jo ha megvan, mert annyit en is megkeresek nokent, 2 diplomaval, de nem varom el, csak azt, hogy annyit penze legyen, hogy birja anyagilag a kozos programokat es ne nekem kelljen az o reszet allni vagy kelljen otthon maradni, mert huzza a szajat, hogy draga.
ezen kivul a viszonylag szep arcot, szexi testet, igenyes megjeleneset, baromi jo es fantaziadus szexet, intelligenciat, jo humort, sajat lakast tudom ‘beleadni’ barmilyen kapcsolatba. remelem, ez megfelel es tudsz egy jot hulyekrvazna ra otthon a szobad maganyaban.
vagy mi is volt a kerdesed celja?
Ha a pár közös keresete nem éri el a nettó 500kt abból nem lehet lehet tisztességesen felnevelni 2-3 gyereket.
2 gyereket felnevelni rohadt sok pénz ha csak a pasi dolgozik és keres 200k alatt akkor csak a nyomorgás jutna nekik.
Persze aki nem akar gyereket azt én se értem hogy minek akar 5-600ks fizut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!