Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bagatellizálják el az öleléshiányt a régóta szinglik (akik büszkén hangoztatják boldog szingliségüket)?
Én is már szingli vagyok egy ideje (41F). Ezt elfogadom, elfoglalom magam sok mindennel, hobbikkal, családdal, barátokkal. Ellenben tudom, hogy nem vagyok igazán boldog (párkeresés folyamatban, de hát tudjuk, az milyen manapság).
Ha most a szexhiányt, érzékiség hiányát nem is boncolgatjuk, de legalább az ölelés nem hiányzik nektek is nagyon, szinglik? Tudom, van, aki büszkén boldognak mondja magát az örök szingliségben, az ő véleményük is érdekelne. Családom, barátaim nem ölelgetnek, nem divat, fura is lenne erre kérni őket (pedig jól esne nekem...). Ebben a cikkben jól részletezik, miért is kéne (bár nekem ez ösztönös, de jó, hogy megerősítik objektív cikkek, tanulmányok is)-->
Nem mindenkinek ez a szeretetnyelve. :))
Van, akinek más, és azt megkapja máshonnan.
Senkivel nem szeretek ölelkezni. Gyerekkorom óta soha nem ölelt meg senki, nem mondták nekem, hogy szeretlek, stb-stb.
Az exemhez viszont kifejezetten szerettem ódabújni, imádtam a karjaiban lenni és ölelkezni.
Szóval de, nagyon is hiányzik az ilyesfajta ölelés, amikor az illető karjaiban megszűnik a külvilág és biztonságban érzem magam.
Viszont akárkit nem ölelek meg, úgyhogy várok a következő megfelelő emberre..
Én nagyon ölelgetős vagyok, szóval hiányozna, ha nem ölelhetnék senkit. Viszont rendszeresen ölelgee a barátaimat és a családtagjaimat, szóval ehhez nem kell kapcsolat. :)
Fiúk közül egyébként csak azt ölelem meg, akit tényleg szeretek, tehát pl. alkalmi szexnél eszembe sem jutna, sőt idegesítene. Tehát nem jönnék össze gyorsan valakivel csak azért, hogy ne legyek egyedül és legyen kit ölelgetni, mert ha még nem lennék belé szerelmes, akkor amúgy se akarnék “bújni” 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!