Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bagatellizálják el az öleléshiányt a régóta szinglik (akik büszkén hangoztatják boldog szingliségüket)?
Én is már szingli vagyok egy ideje (41F). Ezt elfogadom, elfoglalom magam sok mindennel, hobbikkal, családdal, barátokkal. Ellenben tudom, hogy nem vagyok igazán boldog (párkeresés folyamatban, de hát tudjuk, az milyen manapság).
Ha most a szexhiányt, érzékiség hiányát nem is boncolgatjuk, de legalább az ölelés nem hiányzik nektek is nagyon, szinglik? Tudom, van, aki büszkén boldognak mondja magát az örök szingliségben, az ő véleményük is érdekelne. Családom, barátaim nem ölelgetnek, nem divat, fura is lenne erre kérni őket (pedig jól esne nekem...). Ebben a cikkben jól részletezik, miért is kéne (bár nekem ez ösztönös, de jó, hogy megerősítik objektív cikkek, tanulmányok is)-->
“
A szerelem, még ha vereséggel végződik is, valamiféle becsületet ad; de szerelem nélkül nincs semmilyen becsületed.”
Rian Malan
Tapolyai Emoke videok.
Az érintés, öleles hiányzik a házasságokból. A csak magaertvalo oleles, amibol nem lesz szex utana rogton es nem is utalas az esti szexre.
Ha van is szex, nem tárják fel benne a lelküket egymás előtt, hanem csak a feszultseguket enyhitik vele.
A parkapcsolat, hazassag csak egy projekt a sok kozul a mai embernek. A szexet is gyakran csak gyorsan letudjak.
Lehet ugy szexelni, hogy utana mind a ketten a fal fele fordulnak es belul a lelkuk zokog es lehet ugy is,hogy azt erezzuk,ami most koztunk van, az csodalatos.
A szexualpszichologus igy latja.
36- os vagyok.
Fu, te 37- es, ne is mondd! Nagyon igy vagyok vele én is!
Én most totál bele vagyok zugva valakibe, egy bizonyos illetobe.
Attól is megőrülnék, ha csak ölelne es semmi mast nem csinalnank négy órán at. Lennék az ölelés -szeretője havi egyszer négy órában. Vagy akarhány oraban. De csak neki, senki másnak a Földön. Meg vagyok érte zavarodva...
Hm. Néha csak egy gondolat jut eszembe egy-egy téma kapcsán, ami így hangzik: "Bruh". Most határozottan belém nyilallt ez a gondolat.
Kissé túl van beszélve ez az egész, azt hiszem. Te azt mondod magányos ember, én azt mondom gyökerek. Elvégre mindenki a saját szintjén nyomorog, mindenkinek lehetősége lenne rálelnie a boldog párkapcsolatra, vagy meglelni az útját egyedül, ami boldogsághoz vezet az adott egyén számára.
Aki erre nem képes, az magának köszönheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!