Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bagatellizálják el az öleléshiányt a régóta szinglik (akik büszkén hangoztatják boldog szingliségüket)?
Én is már szingli vagyok egy ideje (41F). Ezt elfogadom, elfoglalom magam sok mindennel, hobbikkal, családdal, barátokkal. Ellenben tudom, hogy nem vagyok igazán boldog (párkeresés folyamatban, de hát tudjuk, az milyen manapság).
Ha most a szexhiányt, érzékiség hiányát nem is boncolgatjuk, de legalább az ölelés nem hiányzik nektek is nagyon, szinglik? Tudom, van, aki büszkén boldognak mondja magát az örök szingliségben, az ő véleményük is érdekelne. Családom, barátaim nem ölelgetnek, nem divat, fura is lenne erre kérni őket (pedig jól esne nekem...). Ebben a cikkben jól részletezik, miért is kéne (bár nekem ez ösztönös, de jó, hogy megerősítik objektív cikkek, tanulmányok is)-->
40-es valaszolo!
36-os vagyok.
Mindenkinek van olyan idoszaka, mikor eppen nincs parja es nem olelik szerelmesen. Attol miert gyoker?
Sot, a hazassagokban is hianycikk az oleles. Ok sem gyokerek attol...
#41 Nem csak az egyedülálló lehet magányos, ez tulajdonképpen párkapcsolati állapottól független dolog, ennél fogva pedig igen is (nyersen fogalmazva) az adott egyén gyökérsége az, ha magányos. Tehát mindegy az, hogy nem ölelik épp szerelmesen és nincs is senkije, vagy épp van ki ölelgesse és együtt van valakivel. Ha magányos, az az egyén hibája. Mindenki a saját szintjén nyomorog, ugyebár.
Az ölelés egyébként is csak egy eszköz, a kapcsolat hozadéka, adaléka, összetevője. Ezer meg egy módon ki lehet fejezni a másik iránti szeretetet, nem kell ahhoz görcsösen ölelgetni a másikat. Ehhez ugye először is ismernie kell a párnak egymást jól.
Az ölelés tényleg nagyon fontos dolog. Nekem legalábbis. De csak páromtól kívánom. Napközben nagyon jól esik egy spontán ölelés, vagy este összebújni, vagy reggel arra ébredni, hogy hátulról átölel.
Kívánom találj minél előbb párt magadnak, aki igazán szeret.
Az ölelés nekem is nagyon hiányzik már egy felnőtt embertől, mert a kisebbik fiam mindennap meg szokott ölelni.
Tény, hogy mióta egyedül vagyok, amikor túl sokat ölelgetett az egyik kollégám, akkor sajnos viszonzatlan érzelmeim alakultak ki irányába. Akkor ismét megfogadtam, hogy csak olyan felnőtt férfinak engedem, hogy megöleljen, aki a párom.
Jobban hiányzik, mint a szex.
Akkor verem ki amikor akarom, viszont egy érzelmes ölelésre ritkán van lehetõség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!