Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bagatellizálják el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bagatellizálják el az öleléshiányt a régóta szinglik (akik büszkén hangoztatják boldog szingliségüket)?

Figyelt kérdés

Én is már szingli vagyok egy ideje (41F). Ezt elfogadom, elfoglalom magam sok mindennel, hobbikkal, családdal, barátokkal. Ellenben tudom, hogy nem vagyok igazán boldog (párkeresés folyamatban, de hát tudjuk, az milyen manapság).

Ha most a szexhiányt, érzékiség hiányát nem is boncolgatjuk, de legalább az ölelés nem hiányzik nektek is nagyon, szinglik? Tudom, van, aki büszkén boldognak mondja magát az örök szingliségben, az ő véleményük is érdekelne. Családom, barátaim nem ölelgetnek, nem divat, fura is lenne erre kérni őket (pedig jól esne nekem...). Ebben a cikkben jól részletezik, miért is kéne (bár nekem ez ösztönös, de jó, hogy megerősítik objektív cikkek, tanulmányok is)-->

[link]

2021. febr. 1. 11:01
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem vagyok szingli, fontos az oleles is. De amikor nem voltam az, akkor sem volt hianyerzetem ilyen miatt.
2022. aug. 20. 19:41
 52/59 anonim ***** válasza:
43%
Attól mert valaki szingli, még ölelkezhet, szexelhet, lehetnek romantikus kapcsolatai, csak, nincs párkapcsolatban. Az a te dolgod, hogy te nem ölelsz meg senkit... az nyilván kaki.
2022. aug. 20. 22:44
 53/59 anonim ***** válasza:
76%

Lássuk csak kit ölelhetek meg, ha nincs párom:

- anyám

- apám

- nagyszüleim

- testvérem

- másik testvérem

- unokahugom

- nagynéném

- 2-3 közeli barátom

- anyám egyik barátnője, akivel én is nagyon jóban vagyok

- szexpartnerem (ha már nagyon akarom)

Szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy magányosam, nyomorultul ücsörgünk naphosszat az üres lakásban.

2022. aug. 20. 23:32
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Csak a noi oleles! 32f hetero!!
júl. 19. 15:00
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Világéletemben szingli voltam, párkeresés szintén folyamatban...Én alapból nem igénylem az ölelést, se családtól, se barátoktól, általában azt sem szeretem, ha hozzám érnek, mindig furán érzem magam, ha nem tudok egy ölelgetős szitut kikerülni. Tudják rólam, hogy ilyen vagyok, elfogadták. :) Viszont ha lenne párom, tőle nagyon jól esne, furcsa, vagy sem, de ilyen jellegű hiányérzetem azért van egy jó ideje.
júl. 19. 21:13
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
55-ös vagyok: és nő vagyok
júl. 19. 21:15
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
55. A tobbseg csak a parjatol vagy barataitol szereti az olelest kapni.
júl. 19. 22:44
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

#57-es:

Nem tudom, nekem elég sok olyan ember van a környezetemben, akire nem csak ez jellemző.

De én még a barátaimtól se szeretem. Sőt, mikor akár egy közeli családtag véletlen hozzám ér, az konkrétan fel tud idegesíteni, ilyen szinten nem szeretem, ha bárki hozzám ér alapjáraton.

júl. 19. 23:06
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor szeretem az ölelést ha filmet nézünk, meg a fogjuk egymás kezét séta közben, vagy akkor az átölelést. Egyébként abszolút nem hiányzik hogy valaki körbefonjon és ott tartson.
szept. 13. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!