Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találnak egymásra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találnak egymásra? Miért hangoztatják ezt?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenkinek ismerős az a tipikus szöveg, hogy nincs egy normális pasi/nő sem. Akik ezt hangoztatják, miért nem állnak neki egymással ismerkedni?

Férfiként sokszor volt olyan helyzet, hogy nő ismerőseim elpanaszolták, hogy mennyire gyökér férfival vannak együtt. Amikor mondtam pár közös ismerőst, hogy mennyivel normálisabbak, akkor általában csak legyintettek. Sőt, olyan lányok is voltak, akik elpanaszolták a pasijukat és rólam csak pozitívat mondtak, hogy mennyire jó pasi vagyok, de valahogy mégsem én kellettem...

A férfiaknál azt látom, hogy többféle nőre nyitottak, több nőnek adnak esélyt. A részükről valamennyire jogosabbnak érzem a panaszkodást. A nők részéről viszont, nem igazán tudom már hova tenni. Amiatt meg főleg, mert amikor az elvárásokról van szó, sokszor teljesen más pasiról beszélnek, mint amit a gyakorlatban választanak. Ha megkérdezünk pár nőt, tuti, hogy csak pozitív belső tulajdonságokat kezdenek el mondani, de valahogy mindegyiküknél volt mérgező kapcsolat és elég sokszor a pozitív belső dolgok helyett, egyszerűen a külső döntött. Miért ennyire nehéz vállalni a felelősséget és őszintén megmondani, hogy mire vágynak egyesek?

2021. szept. 11. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Ismerősöm jóban volt egy csomó csajjal. Mind oda meg vissza volt, hogy milyen rendes, kedves srác és hogy a barátnője majd milyen szerencsés lesz:D Csórónak egyik csaj se jött össze.

Én is biztos egy gyökérnek vagyok beállítva utólag és az van hangoztatva, hogy mekkora szar voltam. Azokat 99%, hogy nem említi a másik ami az ő része volt.

Szóval igen, érdekesek ezek:D De inkább vagyok egyedül mint olyannal, aki azt hangoztatja, hogy nincs normális pasi/nő... Az, hogy hülye a választáshoz az egy dolog. Az meg, hogy ebből azt vezeti le, hogy mindenki hülye csak ő nem, az meg egy másik:D

2021. szept. 11. 13:53
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

- Én csak erősen átlagos férfiakkal álltam szóba, mégis egyedül maradtam.

- Normálisak is voltak/voltunk, mégsem működött a dolog.

- A belső elvárásokat a legnehezebb megugrani

- Hiába átlagos vagy nem átlagos egy pasi, külsőre akkor is vonzania kell valahogy. Lehet rendes a Géza, ha nem férfias, nem fog vonzani, sajnálom. Vannak nők, akik nem bánják a teszetosza pasikat, de szerintem a legtöbb nő azt szereti, ha a férfi: férfi.

- Egy olyan nőt eleve nem kell komolyan venni, aki panaszkodik a párjára. Én, amikor már nem volt jó a helyzet, elváltam, szakítottam. Nem idegeneknek panaszkodtam, hogy mekkora gyökérrel vagyok együtt. Amúgy egyik sem volt feltétlenül gyökér.

- Nagyon nehéz "normális" párt találni nemtől függetlenül mert mi a normális? Aki hozzád illik, számodra az a normális. És olyat vonzol az életedbe, amit magadról gondolsz, amit megérdemelsz. A kettő pedig nem mindig van összhangban.

- Azért mert szerinted a haver normális, még nem biztos, hogy párkapcsolatra alkalmas. Te ezt férfiként nem tudod megítélni.

2021. szept. 11. 13:56
 3/12 A kérdező kommentje:

#1: Igen, én is jó pár ilyen srácot ismerek. Erről beszélek...

Velem is volt olyan, hogy utólag gyökérnek voltam beállítva, miközben a semmiből húztam fel a csajt lelkileg. Az utánam lévő meg csak szexre használta.

#2: Az a baj, hogy részben megtestesíted azt a hiteltelenséget, amiről beszélek.

MINDEN nő azt mondja, hogy átlagos pasikkal ismerkedik és nincsenek nagy elvárásaik. Itt is. Akármilyen kérdés volt, soha, sehol nem írta le senki, hogy az átlagos pasik ne jönnének be nekik, a gyakorlatban mégsem azt látni, hogy az átlagos pasikat széttépnék a nők...

Az természetes, hogy vonzania kell valaminek a másikban, de ha ez nem átlagos dolog, nem illik rá sok emberre, akkor nem kéne azt hazudni, hogy az átlagos pasik jönnek be az érintetteknek.

A panaszkodással egyetértek, de eddig egyetlenegy nőt láttam, aki nem panaszkodott a párjáról, amikor rosszabb lett a helyzet a kapcsolatban.

Normális alatt jelenleg csak annyit értenék, amit az emberek normálisnak adnak elő szerintük. Értelemszerűen, ha egy csaj azt mondja, hogy hűséges pasira vágyik, akkor neki az a normális és nem egy más jellegű pasinak bocsájtja meg az ötödik megcsalást is.

Az, hogy férfiként mit tudok megítélni... Pont leírtam a kérdésben, hogy ezekről a férfiakról (akár rólam is), pont, hogy azt állítják nők, hogy mennyire jók lennének kapcsolatra.

2021. szept. 11. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
azért mert a "normális" mindenkinek mást jelent
2021. szept. 11. 14:12
 5/12 A kérdező kommentje:
#4: Nagyon hangzatos ez a közhely, de leírtam, hogy értem.
2021. szept. 11. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem közhelyként írtam, hanem tényként. Ami nekem normális az lehet másnak nem az.
2021. szept. 11. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Segitek. A nok olyan ferfit kerenek, aki nem gyoker. Eloszor korbeneznek, hogy hol vannak ferfiak, a ferfiatlanok mar ki is esnek a szuron. Utana pedig megprobaljak megismerni, kiismerni, hogy milyen a masik. Ha gyoker, akkor panaszkodnak, ha nem, akkor orulnek. Amit te ebbol felfogsz, hogy akar te is lehetnel a parja, es meg nem is kopned le ot. A problema, hogy nem ferfikent viselkedsz. Csak ugy nezel ki, de ez keves. Ezert baratnonek hasznalnak. Nem a kinezeted, hanem a viselkedesed miatt. Hazorzo kutyanak sem olyat vesznek az emberek, amelyik menekul, ha valaki kozelit hozza.
2021. szept. 11. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:

1. Nincs hol egymásra találniuk. Oké, te a te ismerőseidet lehet, hogy össze tudnád hozni, ha ők is nyitottak lennének erre, de a többi "panaszkodót" nem biztos, hogy van, aki összehozza egy másikkal.

2. A "kémia" pont ugyanolyan fontos, mint az összes többi tulajdonság. Nem lehet eltekinteni a hiányától, még ha minden más meg is van. Lehet akármilyen normális férfi/nő, ha hidegen hagy, nem tud érdekelni, nem kívánom, eszemben sincs vele szexelni...

3. A férfiak nyitottsága sokszor inkább csak beérés a szamárral ló helyett, ráfanyalodás. Majd' megvesznek egy valamilyen nőért, de olyan nem jön össze, hát akkor legyen helyette az, aki könnyen elérhető, ott van kéznél, a semminél végül is jobb...

2021. szept. 11. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:

#6: Akkor légyszi, tényként olvasd is el, hogy egyáltalán mire válaszoltál.

#7: Szóval, a nőverők és az alkoholisták egy része nem gyökér, hanem férfi?

A szöveged többi részét nem igazán értem. Oké, hogy próbáltál valami sértegetést összedobni, de nagyon nem talált be. Sok helyzetben megkaptam, hogy milyen férfias vagyok, szóval ez nem áll. (Ha meg áll, akkor a nők ennyire szeretnek hazudni?) Barátnőnek senki sem használ, ez egy nagyon béna sértés próbált lenni. A viselkedésemről pont leírtam, hogy mennyire pozitívként írják le és azt hangoztatják, hogy ez társkeresés szempontjából mennyire jó. A kutyás részt nem is értem, menekülésről hol volt szó?

#8: Köszönöm, végre egy átgondoltabb válasz!

Igen, a kémia jogos, viszont ez személy szerint nekem furcsa. Persze, van, hogy valaki első pillantásra teljesen bejön, de azért szerintem egy bizonyos kor felett több is kell ehhez. Főleg úgy, hogy amikor nem célzottan ismerkedésről van szó, sokan mesélik, hogy mondjuk munkatársként vagy baráti társaságban egyre jobban megismerték egymást és úgy alakultak ki a dolgok.

A beérés a szamárral jogos, de mindkét nemnél van hasonló. Az igaz, hogy a férfiakra ez jellemzőbb.

Érdekes egyébként a helyzet. Kiírtam egy kérdést, amiben leírtam egy helyzetet. Senki sem írta azt, hogy ilyen nincs, mert mindenki általánosan látja a jelenséget. Ezzel szemben, 3 nő közül egy részben prezentálta, amiről írtam, egy el sem olvasta a kérdést, egy meg csak beszólni próbált. Most ezzel a nőket védenétek vagy leakarjátok őket járatni?

2021. szept. 11. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden nő azt mondja, hogy átlagos pasikkal ismerkedik? Hát nyilván gyakori is az ilyen, mert a párok többsége akiket látsz az utcán, a munkahelyeden, azok átlagos párok. Azt, hogy a te picsogó barátnőid kikkel ismerkednek, nem tudom.

Nyilván én is csak külsőre értem az átlagosat, belülről nem kell átlagos, mert én sem vagyok az, és hozzám illőt keresek. Nem érdekel, milyen rendes és jószívű közmunkás Józsi, egy férfi nekem legyen intelligens és művelt.

Szóval nem vagyok neked hiteles. Értem. Nos, volt 165 cm magas, görbe lábú, görbe fogú párom (életem szereleme) és volt 180 cm magas, pocakos, 100+ kilós, kopaszodó párom is. Egyik kapcsolatnak sem azért volt vége, mert lecseréltem jobbra, hanem mert ők ácsingóztak minden elérhető nő után. Amúgy rendes emberek voltak, értelmesek, fizikailag nem csaltak meg. De egy idő után nehéz, amikor a kezdeti vonzalom átcsap abba, hogy miért nem csinálom ezt magammal, miért nem csinálom azt, miért nem fogyok le, miért nem csináltatom meg a mellem stb. És ezek a dolgok évek után. Nem az elején. Tudod, nincs olyan, hogy rendes pasi vagy rendes nő. Vannak emberek és azt kell megtalálni, aki kívül-belül vonz. Vannak,akik leállnak annál, hogy csak kívül vagy csak belül. Egyik sem vezet sok jóra.

2021. szept. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!