Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként betérni valamelyik keresztény egyházba jó ötlet lehet?
Inkabb az Iszlamot tanulmanyozd.....
37F incel
Van egy amcsi mormon hittérítő csaj a városban ahol élek. Gondolkoztam azon, hogy miatta belépek én is az egyházba, de csak ezért nem érné meg. Főleg, hogy abszolút nem vagyok semmilyen szinten vallásos és egyáltalán nem tudnék hinni ezekben a dolgokban...
Szóval csak azért ne tegyél ilyet, meg amúgy se csajoznál be...
Áh, azok zárkózottabbak, mint Te. Némelyik meg még elborult is. Jehovásokat kerüld, az gyakorlatilag az öngyilkos osztag. Lóvét le kell adni. Szex nincs, csak házasság esetén ... akkor meg már késő. Ráadásul járni kell téríteni is. A Hit gyülekezete (na ezt elég közelről ismerem) alapvetően jó közösséget épít, de nem véletlenül. Belemászik a családodba, alkalom adtán rajtuk keresztül manipulál, leszed lóvéval és rohadt nehéz kilépni belőle. Rabság. A baptisták szintén jó közösséget ápolnak, de ott is fanatikusnak kell lenni. A zsidókhoz jó üzleti érzék kellene. Az iszlám túlszabályozott és elavult és piszokul alárendelt szerepet szán a nőknek. A kereszténység álszent, de legalább nem szabályozott, viszont jó közösség falun alakulhat ki, erről szerintem megint lecsúsztál. A krisnások meg a buddhisták meg b*zik.
Hívj fel valakit a rosszlányokról, menj el, rendezd le, fizess, távozz, felejtsd el. Majd később ismételd meg a gyakorlatot egy másik hirdetővel.
Jobban jársz.
Komolyan mondom ezeken a fickókon már nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek.
Pedig én is pasi vagyok.
Szerintem keress egy fizetős csajt, hacsak nem félsz a nénitől.
Mer akkor még 60 évesen is szűz leszel.
Érdekes- szerintem jó- megoldás,egy komoly, jó kapcsolat keresésére!
1. Valószínűleg tartós, jó kapcsolatot keresel egy szilárd erkölcsű emberrel,hisz egy kereszténytől ez elvárható. Ez igen jó alap!
2. A keresztény közösségek nem várják el egy betévedőtől, hogy kész keresztény legyen.( Erre a célra szolgálnak a különböző tanfolyamaik.)
3. A keresztény közösségek- rendszerint- belül egymáshoz nyitottak s így az ismerkedés egyszerűbb,mint kívül!
4. A párkapcsolatok mindig rejtenek konfliktus lehetőségeket. Egy valódi keresztény közösség ezek feloldására eleve felkészült.
5. A keresztény közösségek szociális, társadalmi, mentális hálót jelentenek. Akik részévé válnak, biztonságos jövőt építenek maguknak.
6. Minden! Minden kapcsolat alapja a szeretet. Az a felekezet, amelynek nem központi tanítása a krisztusi szeretet megélése, az nem keresztény! Így egy keresztény közösség jó hely egy boldog kapcsolat megtalálásához.
Nem vagy még hívő? Ha keresztény közösséget találsz és nyitott vagy, az leszel. Én drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!