Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha kiderülne valamelyik...

Ha kiderülne valamelyik családtagodról hogy homoszexuális mi lenne a reakciód keresztény/baptista létedre?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmi. Attól még a családtagom. És ember.
2021. jún. 7. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Az ő élete, le se szarnám. De jelen állás szerint nem vagyok baptista így a válaszom nem mérvadó.
2021. jún. 7. 19:09
 3/12 anonim válasza:
94%
Nem érdekelne. De nem vagyok vallásos, szóval az én véleményem sem számít itt túl sokat.
2021. jún. 7. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Semmi, talán még nagyobb szeretettel lennék iránta, mert tudom, hogy sokaktól milyen megvetést, lenézést kap.
2021. jún. 7. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Ez a személyes élete. Hogy nem értek vele egyet, attól még a családtagom.

Sőt feladatom segíteni abban, hogy változtasson a gondolkodás módján.

De nem fordítok neki hátat, Isten dönt a sorsa felett.

2021. jún. 7. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Kigyógyíttatnám. Kerül, amibe kerül.
2021. jún. 7. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem vetném meg, hanem segíteni próbálnék neki kigyógyulni. Mert Isten nem a bűnös embert gyűlöli, hanem a bűnt.
2021. jún. 8. 07:41
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Segítenék neki. "Kigyógyítani" nem lehet, de ha kérné a segítségemet, hogy tudjon a Biblia szerint élni, akkor elmondanám amit tudok és szeretettel fordulnék felé. Nagyon nehéz lehet ilyen orientációval élni keresztény életet. Lényegében olyan, mint a tisztaságot fogadott szerzetesek, vagy apácák.
2021. jún. 8. 11:31
 9/12 anonim válasza:
9%
Kitagadnám
2021. jún. 9. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem lenne reakcióm. Sajnálnám, hogy csak úgy születhetne gyereke, hogy olyannal kell szexelnie, akit talán szeret( heteroamor), de nem kívánja a testét. De a szerelem felülírhatja ezt is szóval nem nagy dolog.
2021. júl. 23. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!