Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel tudományok gyakorlatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel tudományok gyakorlatban mennyire állják meg a helyüket?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=YG1hH0Sh1Pw

Gondolok itt ilyen és ehhez hasonló youtube csatornákra?

2021. szept. 6. 11:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
48%

"Ennyire nem látják a fától az erdőt, vagy mi?"

Mit kéne látni? Hogy a púpos X lábú túlsúlyos fogatlan foltokban kopaszodó horgas orrú bibìrcsòkos csaj vagy pasi nehezen talál párt? A túlsúly ellen lehet tenni, a fogatlanság ellen lehet tenni, a bibìrcsòkot is le lehet vetetni, a kopaszodás ellen is lehet tenni, de az ugye már drága mulatság.

Igen, ha valaki nem tesz azért hogy vonzó legyen a másik nem szemében az nehezen is fog párt találni..és a genetika nem ide tartozik (lásd lapátáll pl).

2021. szept. 6. 17:15
 22/31 A kérdező kommentje:

Kérlek nézz már bele ezekbe a videókba is, ne csak az írásomra hivatkozz, mert én ehhez nem értek.

Éppen hogy a hozott genetika dolgokról szól minden, ez az alapja. Arcszerkezet teljes mértékben adottság, pláne ha ápolt az illető és nincs elhízva.

2021. szept. 6. 17:23
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

22

Én erősen szeplős vagyok, fiatal koromban pedig here rákom volt tehát nemző képtelen is vagyok de elhízva nem vagyok. Sokat se keresek mert gyárban vagyok targonca kezelő. Akkor nekem miért is van 2 éve tartós kapcsolatom egy nővel? Se pénz, se külső se nemzőképesség. Magyarázd el! 25F

Tudod, más egy videó meg más a valóság!

2021. szept. 6. 17:30
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

"Éppen hogy a hozott genetika dolgokról szól minden, ez az alapja."

Mivel a genetika a legtöbb esetben csak határokat ad meg, azon belül pedig a környezeti hatásoktól és az egyén saját döntéseitől függ szinte minden, ezzel eléggé mellélőttél.

Lehet hogy arra nem vagy alkalmas genetikailag hogy akkora legyél, mint Schwarzenegger, de ettől még rajtad múlik, hogy kigyúrod-e magad vagy épp tunya, elhízott életet élsz, stb.

2021. szept. 6. 17:35
 25/31 A kérdező kommentje:

Pár napja pont ezt írta itt valaki, hogy van egy ilyen ismerőse. Akkor azt rólad írták?

Félreérted én nem hiszek abban hogy aki előnytelenebb külsejű, annak ne juthatna a szintjének megfelelő nő. Arról szól inkább hogy behatároltabbak úgy a lehetőségek, mint egy előnyösebb férfinak. Számomra ezt jelenti. Ezért a hardcore incelekkel nem tudok együtt érezni, mert ők egyszerűen a szintjük feletti nőket akarják, mert önmagukkal sem őszinték. Te az írásod alapján nem ilyen vagy, így incel sem vagy, ahogy én sem. De ettől még reálisak a dolgaik.

2021. szept. 6. 17:46
 26/31 A kérdező kommentje:

Igen erről szól, akkor mi a kérdés?

Arc esetében plasztika nélkül nem lesz vonzó egy alapvetően előnytelen arc. Arc fontosabb mint a test.

2021. szept. 6. 17:49
 27/31 anonim ***** válasza:
64%

"Arc esetében plasztika nélkül nem lesz vonzó egy alapvetően előnytelen arc."

Néhány extrém esetet leszámítva nincs olyan, hogy alapvetően előnytelen arc.

2021. szept. 6. 17:50
 28/31 anonim ***** válasza:

25

Nem tudom, lehet rólam írták..van egy pár haverom aki szintén szokott gyakorizni velem együtt..bár nem olyan sokat, heti pár alkalom.

2021. szept. 6. 17:51
 29/31 A kérdező kommentje:

Na pont ezért kéne belenézned néhány ilyen videóba.

2021. szept. 6. 18:05
 30/31 anonim ***** válasza:
64%
Attól, hogy ugyanazt az önsajnáltató hülyeséget meg önámító kifogást videóban mondják el, még nem lesz igazabb.
2021. szept. 6. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!