Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel tudományok gyakorlatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel tudományok gyakorlatban mennyire állják meg a helyüket?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=YG1hH0Sh1Pw

Gondolok itt ilyen és ehhez hasonló youtube csatornákra?

2021. szept. 6. 11:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Incel tudományok nem léteznek!
2021. szept. 6. 11:47
 2/31 anonim ***** válasza:
83%
Mivel ezek szerint azt sem tudják, hogy nem attól lesz tudomány valami, hogy mögé írják, természetesen semennyire.
2021. szept. 6. 12:01
 3/31 anonim ***** válasza:
78%
Valami hasonlót akartam én is írni mint a #2. Ez az egész incel téma egy nagy baromság.
2021. szept. 6. 12:11
 4/31 A kérdező kommentje:
Miért baromság? Indoklás?
2021. szept. 6. 12:38
 5/31 anonim ***** válasza:
22%

Köszi a videót kérdező!

Tetszett, nagyon tanulságos

2021. szept. 6. 12:50
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

"Miért baromság? Indoklás?"

Semmi nem támasztja alá. Ezért is próbáltak úgy fontoskodni, hogy a baromságaik mögé odaírták, hogy tudomány, anélkül hogy bármiféle tudományossága is lenne az egésznek.

2021. szept. 6. 12:51
 7/31 A kérdező kommentje:

Dehát van. Az összefüggések nekem egész logikusnak tűnnek ahogyan le vannak vezetve. Például az hogy melyek azok a szempontok amik alapján vonzó lesz egy férfi arc és még lehetnek sorolni, szerintem ezek nem légből kapott dolgok.

2021. szept. 6. 12:55
 8/31 anonim ***** válasza:
68%

A kérdezőn kívűl ki állítja hogy ez tudomány lenne?

Mégha tudományosan is van előadva, akkor sem láttam hogy tudományként hivatkoznának az előadásukra a videóban

2021. szept. 6. 12:56
 9/31 anonim ***** válasza:
71%
Az kapásból nem egy objektív dolog, hogy kinek mi a vonzó.
2021. szept. 6. 12:59
 10/31 A kérdező kommentje:

Akkor miért van az hogy a nagy számok alapján elég jól ki lehet szűrni hogy mi tetszik az emberek többségének és mi az ami nem.

2021. szept. 6. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!