Incel találkozó? Menjünk el kirándulni.
olvasgatom a társkeresős témákat: incel [rákerestem], duci, önbizalomhiányos, incel nő, duci önbizalomhiányos incel férfi, 20/30/több éves, alfák, béták, deltás alfák, szociofób omegák - keservek, kérdések, bizonytalanság, feladjam, ne adjam, rám se néz, se ez, se az és mióta..
Menjünk el kirándulni. Holnap. Zárójelben pénteken.
Akár incel, akár nem. Ha kiváncsi vagy egy incelre gyere és bármelyiket hazaviheted egy éjszakára :o)
Mondják, ha emberek együtt vannak, kirándulnak, dolgoznak, tanulnak, kukoricát csuhéznak vig citeraszó mellett, sportolnak, imádkoznak.. egy d**** tuti lesz. Ez olyan, mint a lottó.
Új vagyok, tegnap regisztráltam. 10 percig nem lehetett témát inditani. Majd hat órára bannoltattam is magam, nem ment könnyen.
Menjetek!
Vidd az összes incelt, csak kérlek, soha többet ne gyertek vissza!
Köszi
"Menjetek!
Vidd az összes incelt, csak kérlek, soha többet ne gyertek vissza!
Köszi"
Csatlakozom a kéréshez.
"Akár incel, akár nem. Ha kiváncsi vagy egy incelre gyere és bármelyiket hazaviheted egy éjszakára :o)"
Ezt erősen kétlem. Az emberek szelektálnak.
"Mondják, ha emberek együtt vannak, kirándulnak, dolgoznak, tanulnak, kukoricát csuhéznak vig citeraszó mellett, sportolnak, imádkoznak.. egy d**** tuti lesz. Ez olyan, mint a lottó."
Elvesztettem a fonalat. Lásd pár sorral feljebb. Az emberek szelektálnak.
A lottót úgy említed, mint egy szelet papírt, amin valószínűleg nulla találatod van?
1->2/6
Elfogadom a kritikákat, holnap nem péntek lesz. Csak a D-betűs szó, illetve egy másik miatt bannoltak 6 órára ezért időhurokba keveredtem. Viszont, meghívtam a moderátort is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!