Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel tudományok gyakorlatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel tudományok gyakorlatban mennyire állják meg a helyüket?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=YG1hH0Sh1Pw

Gondolok itt ilyen és ehhez hasonló youtube csatornákra?

2021. szept. 6. 11:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
incel tudomáááány XD ez olyan, mint a 2. vh alatt a n.ci matek meg n.ci fizika XDLOL
2021. szept. 6. 13:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Igen én írtam hogy tudomány. Lehet hogy nem az, ez szerintem a lényegen nem változtat.
2021. szept. 6. 13:48
 13/31 anonim ***** válasza:
51%
Semennyire.
2021. szept. 6. 13:56
 14/31 anonim ***** válasza:
51%
A levezetés nem tudományos, attól, hogy valaki egymás után felsorolja a hülyeségeket, még nem lesz igaz!
2021. szept. 6. 13:59
 15/31 A kérdező kommentje:
De most őszintén. A szépség és a rondaság fogalma is elég szépen körülírható. Ne mondjátok nekem, hogyha ránéztek egy púpos X lábú túlsúlyos fogatlan foltokban kopaszodó horgas orrú bibìrcsòkos csajra vagy pasira, akkor lesz kőztetek olyan aki ezt a külsőt kifejezetten vonzónak fogja tartani?
2021. szept. 6. 14:11
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

#15 látszik hogy te csak végletekben vagy képes gondolkodni.

Mellesleg a lapos-Föld és chemtrail hívők is kibäszott "tudományosan" le tudják vezetni miért is van igazuk. (ha már csak végletekben lehet beszélni).

Szóval hagyjuk ezt a baromságot.

2021. szept. 6. 15:01
 17/31 anonim ***** válasza:
71%
Látod, ez máris bemutatja, miért téves az egész gondolkodásmódod. Mert egy súlyosan extrém példából kiindulva akarsz általánosságban konklúziót levonni.
2021. szept. 6. 15:01
 18/31 anonim ***** válasza:
33%

"To women:

Looks = Personality

Height = Confidence"

Pl. kommentben elég jókat írnak.

Am elég gyakorlatban megnézned, mennyire igazak. Én olyanokat tudtam meg a nőkről, és olyanokat alkalmaztam gyakorlatban, amiken mindenki felháborodott volna, és tökéletesen működtek. Most nem fog érdekelni, hogy az emberek képtelenek felfogni hogy nem az én meglátásom radikális, hanem a valóság az a nőkről.

2021. szept. 6. 15:44
 19/31 A kérdező kommentje:
Direkt írtam extrémet. Egyébként az sem igaz hogy végletekben gondolkodnak, elég tág skálák vannak általában 1-10ig és bőven sok a szempont is. De írhatnám a saját példámat is. Ez önmagamra levetítve is helytálló, többnyire. Annak ellenére hogy én magamat nem tartom annak. Persze és akkor most bele lehet kötni abba, hogy nem 100% pontos az okfejtésük, de mit számít? Ha többségében igaznak érzem?
2021. szept. 6. 15:45
 20/31 A kérdező kommentje:

Na végre valaki!

Nem értem az eddigi válaszokat. Ennyire nem látják a fától az erdőt, vagy mi?

2021. szept. 6. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!