Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyanok, akiknek nem sok vagy egyáltalán nem volt még párkapcsolata? És, ha igen mi vezethetett ide?
Amiben ezzel szeretnék kutatást végezni, egy elméletem. Úgy érzem, hogy a férfi-nő arány felborult az országban. És bár demográfiailag több nő él az országban, de 50 év alatt a férfiak sokkal többen vannak. Több fiú gyermek születik. R-GO nem jut minden férfinek nő sajnálatos módon. És szerintem nem sok nő lesz, akire ez a fenti kérdés igaz, vagy egyáltalán nem.
Én 30 éve egyedül vagyok és rengeteg eseményen megfordultam, élőben a hölgyek nem igazán szinglik, vagy nem igazán elfogadhatóak, én személy szerint preferálom, ha vékonyabb, vagy sportosabb egy hölgy. A társkeresőkön pedig, ahogy sokan mondják nem írnak vissza, nekem időnként igen, de randiig, találkozásig nem jutunk el, mert egyszerűen megtorpannak. Általában azt hallom, hogy azok a férfiak aratnak, akiknek luxusautójuk van és izmos fotómodellek. Azaz elvileg én (instagram: TóthGergelyHU), de esküszöm, hogy nem. Szóval rengeteg a magányos férfi ismerősöm, de egy darab, csak egy darab szingli lány ismerősöm van. Úgy érzem, a társkereső honlapok és a csalók kihasználják a helyzetet és komoly bevételt produkálnak. És úgy érzem, hogy sok nőnek az álma, egy panel ház Budapesten. Mert a portréfotósok csináltak egy cikket arról, hogy milyenek a nyerő fotók a Tinderen, reprezentálva a Budapesti panelházi életet. Amin jól szórakoztam. Van egy kolléganőm, aki Salgótarjánból Budapesti srácokkal jár. Csak feltételezem, hogy panelházban. Nekünk pesten is van egy házunk, egy tágas kertesház, az nem nyerő a nőknek. Úgyhogy nem hiszem, hogy a magyar nők a pénzre mennek, vagy megérdemlik, hogy Gold Digger jelzőt kapjanak, kivéve talán Vajna Tímea és a hozzá hasonlók.
És, ami nehéz, hogy én személy szerint inkább egy hullámhosszon lennék egy hölggyel, aki szintén egyedül volt. 28 évesen már elegem volt és összejöttem egy 20 évvel idősebb hölggyel. Egészen jól néz ki, sportos. De neki sok kapcsolata volt és már más neki egy kapcsolat. Nem igényelte, hogy összeköltözzünk. Alig lehetett vele találkozni, gyakorlatilag ugyanúgy egyedül voltam és emiatt inkább nem akartam folytatni.
Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen nehézségei vannak, és mit tapasztaltok...
"Szerintetek ez tudna működni?"
Ha az a célod hogy jót nevessenek rajtad akkor igen, tudna működni
Lehet.
De legalább fölfigyelnek rám.
Aztán hátha lesz belőle valami.
Akkor az utcán is kiírhatnád magadra, nem kell ahhoz LIDL.
De pl. a LIDL rendezhetne olyat, hogy szinglik délutáni vásárlása. Akkor szabadna mindenkit leszólítgatni.
Én elfelejteném az ilyen szingli rendezvényeket mert nem jók
Viszont sokat segítene ha kitalálnának valami jelet arra hogy valaki egyedülálló és párkapcsolatot keres, valami nemzetközi jelzés amivel tudtára lehet adni a világnak hogy potenciális partner vagy
Csak az lenne a kérdés hogy miképpen jényszerítenénk ezek használatára az embereket
Baszki 25# az kész helyzet hogy megvédd a lányt
Persze nem olyan egyszerű az, de ha én látnék egyszer az életben egy ilyen esetet, nem érdekelne a saját életem, mert az egyszerűen nincs, a cél meg nemes.
Nincs olyan mazlim hogy kinyirathassam magamat egy normálisnak tűnő csinosabb csajért
24 es.
Különböző színű kitűzöket kellene rendszeresíteni, melyeknek megvan az üzenete.
Valahogy így:
-- zöld. heteró férfi vagyok, nőt akarok.
-- kék. heteró nő vagyok, férfit akarok.
-- piros. meleg férfi vagyok, férfit akarok.
--sárga. leszbikus nő vagyok, nőt akarok.
--lila. Transznemű vagyok, nyugodtan szólítson le, akit ez érdekel.
Valami ilyesféle megoldás lehet, hogy segítene a dolgon.
27#
És szerinted mit kaphat az a csávó aki piros kitűzővel rohangál?
Szerintem nem teszi zsebre azt
28#. Semmit.
Ma már azért egyre jobban haladunk az elfogadás irányába.
Semmi gond nincs azzal, ha valaki a saját nemét szereti.
Egészen addig nincs gond ezzel, amíg normálisan tudja kezelni.
A Pride felvonuláson azért van ellenségeskedés, mert sokan nem szeretik, hogy ők mutogatják magukat.
Addig amíg nem keltenek feltűnést, addig semmi gond nincs.
A meleg szórakozóhelyen is kidobják a bizt. őrök azt, aki heterókat molesztál. Aki tud viselkedni, azzal semmi gond nincs sehol.
27#
29#
Ez nem egészen így van ahogy írod
A lényeges kérdés inkább az hogy miként lehet rávenni embereket hogy megjelöljék önmagukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!