Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak megéri évekig küzdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak megéri évekig küzdeni azért hogy legyen egy párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Ezernyi csalódás, véget nem érő munka magadon, megéri mindez?

#Megéri küzdeni #Megéri a párkapcsolat #Férfiak érdemes
2021. aug. 30. 11:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Van akiknek semmit nem kell tennie erte
2021. aug. 30. 11:24
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
A magamon való munka MAGAM miatt van és nem más miatt. ÉN akarok változni nem más miatt, hanem MAGAM miatt.
2021. aug. 30. 11:24
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Tisztelet a kivételnek!!!! de a férfiak nagy része dobbant, ha küzdeni kell a kapcsolatért vagy dolgoznia kellene magán.
2021. aug. 30. 11:28
 4/22 anonim ***** válasza:
59%

Milyen évekig tartó "küzdelemről" beszélsz te?

A barátnőmmel egy szeptember huszonhetedikén mentem el az első randira, majd egy héttel később elcsattant az első csók is. November elején már egy párként mutatkoztunk be, szóval miről is beszélsz? Ja, hogy normális embernek kéne lenni? Hát igen, az sokaknak tényleg évekbe telik.

2021. aug. 30. 11:29
 5/22 anonim ***** válasza:
55%
3 hidd el, a nők is
2021. aug. 30. 11:32
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Megéri évekig küzdeni, hogy legyőzd a szorongásod, és reálisan lásd magad?

Megéri évekig dolgozni, spórolni, hogy legyen egy házad?

Megéri évekig küzdeni, eljárni az edzésekre, hogy jó sportoló legyél?

Millió ilyet lehetne kérdezni. Az a kérdés, neked megéri-e? Ha nem, ne csináld.

De ha engem kérdezel, én szoktam élvezni a kitartó munka gyümölcsét, és úgy szoktam gondolni, hogy megéri. Így lett ez párkocsolatban is, 28 évesen találtam meg azt a lányt, akivel maradéktalanul boldog vagyok. Előtte volt sok csalódás, de nem adtam fel, hanem tanultam belőlük.

2021. aug. 30. 11:56
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Inkább ne ismerkedj, nem neked való. Egy kapcsolatot megtartani nehezebb, mint megszerezni. Minden nap dolgozni kell érte, hogy működjön és jó legyen. Akinek ehhez nem fűlik a foga, az maradjon egyedül.
2021. aug. 30. 12:08
 8/22 anonim ***** válasza:
52%
Akinek kuzdeni kell a parkapcsolatert, az minden, csak nem ferfi. Maximum himnemu. Ferfiva a mentalis minosege teszi, az pedig munkaval jar. Kinek tobbel, kinek kevesebbel.
2021. aug. 30. 12:08
 9/22 anonim ***** válasza:
18%
Dehogy éri meg, minek, hogy utána ilyen begyöpösödött, agresszív, "kihaénnem" véglény nőkkel hálhass, mint akik itt is válaszolgatnak? Pff.
2021. aug. 30. 12:10
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
Megéri, de előtte egy szemléletváltást javaslok a számodra.
2021. aug. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!