Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ekkora korkülönbséggel párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Én 32 éves férfi vagyok és egy 68 éves nővel alakul egy kapcsolat... nagyon jól megértjük egymást, nagyon jó a szex is köztünk..2021. szept. 2. 14:21
1/11 anonim válasza:
Nemigen. William Wharton egyik könyvében 50 éves ffi és 70 éves nő találnak egymásra.
2/11 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy nem lesz gyereked, mindenki megszól érte, 10-15 évre tervezhetsz vele. Rajtatok múlik.
3/11 A kérdező kommentje:
2. miért szól meg és ki? Komolyan te olyan luzer vagy hogy mások elvárásainak akar megfelelni?
2021. szept. 2. 14:50
4/11 anonim válasza:
Az biztos hogy egy korodbeli se csapja le a kezedrol :))
Hamar dugjad a mamat mert egy ket het es lehet kalacsot kell enni
Gondolom talaltok abban hogy o se akar gyereket :))
5/11 anonim válasza:
Ez óriási korkülönbség. Ideig óráig biztos működik,de hosszútávon kizárt.
6/11 anonim válasza:
Kérdező, ez "trollkülönbség", nem korkülönbség.
7/11 anonim válasza:
Azért ez már kicsit durva különbség. Mondom ezt úgy, hogy nyáron egy 20 évvel idősebb nővel "lettem nagyon jóba".
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy működhet, csak más lesz az alapja, meg a célja. Kérdés az jó-e neked, ha igen, akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!