Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy párkapcsolat nagy korkülönbséggel?
Ha a felek mar elmultak kb 20 evesek mindketten akkor pl max 10 ev korkulonbsegnel siman. Ez most nem hasrautes, ilyeneket biztos latok mukodni a kornyezetemben.
Te nem tudom mennyire gondoltal. A "nagy" lehet az egyik embernek mar 5 ev, a masik fejeben a nagy korkulonbseg meg 15 evnel kezdodik.
4-es
Kb. 15 évnél kezdődőre gondoltam.
Volt ilyen, nem működött, csak és kizárólag a korkülönbség okozta. Nem javaslom. Van több ismerősöm akik szintén próbálnak ilyen módon fából vaskarikát fabrikálni. Mindegyik szenved és ugyanazért, amiért én is szenvedtem az exemmel anno.
Más életszakasz, más vágyak, más célok. (és mi még jól meg is voltunk, szóval nem az volt, hogy mondjuk a személyiségünk nem passzolt)
Biztos van, akinek ez működik, de nekem 10-15 év korkülönbség (ha a férfi, ha a nő idősebb) rettenetesen sok és tapasztalat alapján óva intek mindenkit ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!