Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon működhetnek párkapcsolatok, házasságok nagy korkülönbséggel is?
A környezetemben több olyan ismerősöm is van, akinek a párja 10-12-15, vagy akár 20 évvel is idősebb nála.
Több ilyen pár összeházasodott, és már közös gyermekük van?
Nekem ez így nagyon szokatlan, furcsa. Nem értem őket.
Pedig egyre több ilyet látok-hallok.
Szerintetek működhetnek ezek házasságok, lehet ezeknek a kapcsolatoknak jövője?
Vagy egyáltalán mennyi korkülönbségnél van szerintetek a határ, ami már túl sok?
Lehet ennek hátránya, visszaütője?
Talán ahogy idősödnek egyre több probléma adódik majd köztük ...?
A szüleim közt is 12 év van,mai napig imádják egymást.
A barátom nővére is egy 11 évvel idősebb férfivel van,házasok,gyermekük is van,ők is nagyon jól kijönnek,habár a nő kicsit gyerekesebb,a férfi kevésbé,de attól még imádják egymást és boldogok.
20-25 év már kiütközik nyilván, vonzalom lehet ettől. 10-15 év korkülönbség, ahol a férfi idősebb, teljesen normális. Vannak lányok, akiknek ideje korán benő a fejük lágya, melléjük nehéz elképzelni egy velük egykorút.
És egy férfi is tarthatja magát jól a korához képest. Számos férfi ismerősöm, aki a harmincas éveiben jár állítom, hogy jobban néz ki, mint 10 éve és fiatalabb feleségük van. Persze ezért tenni kell életmóddal.N
"Nekem ez így nagyon szokatlan, furcsa. Nem értem őket. "
Pont hogy ez a normális. Nőjél fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!