Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Gergely kérdése:

Vannak köztetek olyanok, akiknek nem sok vagy egyáltalán nem volt még párkapcsolata? És, ha igen mi vezethetett ide?

Figyelt kérdés

Amiben ezzel szeretnék kutatást végezni, egy elméletem. Úgy érzem, hogy a férfi-nő arány felborult az országban. És bár demográfiailag több nő él az országban, de 50 év alatt a férfiak sokkal többen vannak. Több fiú gyermek születik. R-GO nem jut minden férfinek nő sajnálatos módon. És szerintem nem sok nő lesz, akire ez a fenti kérdés igaz, vagy egyáltalán nem.

Én 30 éve egyedül vagyok és rengeteg eseményen megfordultam, élőben a hölgyek nem igazán szinglik, vagy nem igazán elfogadhatóak, én személy szerint preferálom, ha vékonyabb, vagy sportosabb egy hölgy. A társkeresőkön pedig, ahogy sokan mondják nem írnak vissza, nekem időnként igen, de randiig, találkozásig nem jutunk el, mert egyszerűen megtorpannak. Általában azt hallom, hogy azok a férfiak aratnak, akiknek luxusautójuk van és izmos fotómodellek. Azaz elvileg én (instagram: TóthGergelyHU), de esküszöm, hogy nem. Szóval rengeteg a magányos férfi ismerősöm, de egy darab, csak egy darab szingli lány ismerősöm van. Úgy érzem, a társkereső honlapok és a csalók kihasználják a helyzetet és komoly bevételt produkálnak. És úgy érzem, hogy sok nőnek az álma, egy panel ház Budapesten. Mert a portréfotósok csináltak egy cikket arról, hogy milyenek a nyerő fotók a Tinderen, reprezentálva a Budapesti panelházi életet. Amin jól szórakoztam. Van egy kolléganőm, aki Salgótarjánból Budapesti srácokkal jár. Csak feltételezem, hogy panelházban. Nekünk pesten is van egy házunk, egy tágas kertesház, az nem nyerő a nőknek. Úgyhogy nem hiszem, hogy a magyar nők a pénzre mennek, vagy megérdemlik, hogy Gold Digger jelzőt kapjanak, kivéve talán Vajna Tímea és a hozzá hasonlók.

És, ami nehéz, hogy én személy szerint inkább egy hullámhosszon lennék egy hölggyel, aki szintén egyedül volt. 28 évesen már elegem volt és összejöttem egy 20 évvel idősebb hölggyel. Egészen jól néz ki, sportos. De neki sok kapcsolata volt és már más neki egy kapcsolat. Nem igényelte, hogy összeköltözzünk. Alig lehetett vele találkozni, gyakorlatilag ugyanúgy egyedül voltam és emiatt inkább nem akartam folytatni.

Kíváncsi lennék, hogy kinek milyen nehézségei vannak, és mit tapasztaltok...

2021. szept. 3. 10:58
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nos... Én nem hallgatok magyar zenét. Dr. House mondogatta, hogy rgo, jelentése vagyis, tehát. Szerettem volna, ha olyanok reagálnak, akik egész életükben egyedül voltak, akiknek releváns a dolog. De semmi baj. Köszönöm az eddigi válaszokat. De nem hallottuk hölgyektől, hogy egyedül voltak, erre voltam kíváncsi. Hozzáteszem, hogy nem érzem fairnek, hogy itt vagyunk sokan magányosan és a nők ezen nem mennek keresztül. Most írta valaki, hogy 2 évig egyedül volt, képzeld el 30 évig. Most kiderült, hogy a Tinderen sok lány az instagramját szeretné népszerűsíteni, mert rájuk kerestem és kapcsolatban... Nem rég hoztam létre az instagramomat, emiatt. Legalább kiderült. Tehát a 80%/20% arány sem releváns, ők nincsenek ott, mint párkeresők. Hallottam egy faluról, ahol csak lányok születnek, na legurulok valami luxusautóval... aztán kiderült, hogy 1000 km. Szóval... Láttam 2 szimpatikus hölgyet a napokban a való életben, kiderült, hogy nem szinglik, soha nem azok. Nekem nem jönnek ki a számok továbbra sem. Várnék még válaszokat, nők nem mennek keresztül hasonlón, senki?
2021. szept. 4. 19:28
 12/38 anonim ***** válasza:
49%
Nekem még nem volt, mert rendes, kedves nőt keresek és eddig még nem találkoztam olyannal. Így hozta az élet. 42F
2021. szept. 4. 20:08
 13/38 anonim ***** válasza:
44%

#10 hát én nő vagyok, és hát nem nagyon értek veled egyet.

Egyáltalán nem csodálatosak a nők, csak emberek vagyunk mindannyian.

Vannak emberi tulajdonságok, és tettek, amikért kijár a tisztelet, de csak a neme miatt senkit nem kell jobban tisztelni.

És egyáltalán nem attól fogod kiérdemelni a párkapcsolatot, hogy jól nézel ki. Nagyon infantilisen gondolkozol.

Mindenestre én szurkolok neked az edzéshez meg egyebekhez.

2021. szept. 4. 20:53
 14/38 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. 2 hónapja töltöttem a 30-at, 7 év 4 hónapja még csak nem is szexeltem, de előtte is alig jött össze valami. Hogy miért? Nem vagyok vonzó: a külsőm előnytelen, a személyiségem dögunalom, semmilyen, sótlan-szótlan. Mindezt nem vagyok hajlandó alárendelődéssel, mindent eltűréssel, be- és magamra vállalással kompenzálni. Ráadásul eleve nem is vagyok olyan közegben, ahol potenciális partnereket ismerhetnék meg. Sosem lesz már senkim, ez teljesen biztos.
2021. szept. 4. 21:18
 15/38 anonim ***** válasza:

Na megjöttek kérdező

És most mi lesz?

2021. szept. 5. 02:11
 16/38 anonim ***** válasza:
53%

13 aska.

Lehet, hogy sok sok mindenben igazad van, mindenesetre köszönöm a biztatást.

Az a baj, hogy túl sokmindent nem lehet tenni azért, hogy legyen az embernek valakije. Mert szinte bármit teszel, az már erölködésnek számít, és az nem jó.

Az a jó, ha csak úgy magától jön, akkor amikor az ember nem is számít rá.

Egy valamit azonban lehet tenni.

A testünket lehet formálni, lehet fogyni, ha sok a fölösleg, jobb lesz a közérzet, és az egészség.

Én ezt megtettem, és teszem mind a mai napig, mert így nincs lelkiismeret furdalásom.

Tudom, hogy amit lehet, azt megteszem.

Sajnos ez a maximum, mert minden más már erőlködés lenne.

Nem akarok én Bady Bilder lenni.

Szó nincs erről. /Sok nőnek az nem is tetszik./

Csak nézzek ki valahogy. Álljon jól rajtam a ruha, legyen jó az összkép, és ennyi.

Így is nagyon nehéz, elhanyagoltan meg még nehezebb.

Látod mit ír a 14 eske is. Borzasztó az ő esete is. Sajnálom őt nagyon. Pedig a 30 körüli nők, még nagyon finomak.

Én tudod mit csinálnék ha miliárdos lennék?

Kibérelném az új Népstadiont szombat délutánokra, és meghívnák szingli férfiakat és nőket. Mondjuk 300-300 főt.

Az lenne a programom neve, hogy:

TESSÉK VÁLASZTANI !!!!!!

Lenne kávé, tea, süti, ücsi.

Biztos vagyok benne, hogy minimum 100 an, párban távoznának.

Sajnos senkinek nem jut eszébe, hogy ilyen jó kis programok kellenének.

Sajnos így meg csak szenved mindenki.

10 es voltam. 😘

2021. szept. 5. 05:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
16-os, én már csináltam ilyet, de senki nem jött el. Nem kell milliomosnak lenni ehhez. Szabadidőparkba hívtam ismerkedni vágyókat, mindenki hozzon magával amit tud, hirdetve is volt, de senki...
2021. szept. 5. 10:28
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

16# tetszik, de van pár kérdésem:

Mi alapján hívnál meg oda férfiakat és nőket?

Honnan tudod hogy ki egyedülálló, ki az aki esetleg csak nőket levarrni jön oda?

Amúgy léteznek csoportos "randi" rendezvények, voltam is par ilyenen, és valami borzalom mi zajlik ott. De lehet csak nekem nem jött be, ki tudja

2021. szept. 5. 10:33
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, rengeteg a hazudós ember. Ki tudja már ki a szingli.
2021. szept. 5. 10:35
 20/38 anonim ***** válasza:
23%

Sajnos ez így van, mindenben egyetértek veletek.

Pontosan ezért nincsennek ilyen rendezvények.

Ha van valami hasonló, akkor az meg olyan is.

Minden ami mesterséges, az dugába dől.

Nézzétek meg a TV ben zajló társkereső műsorokat.

A házasodó gazdik eddig kb 20 an voltak a 4 évadban, és azt hiszem talán 2 nek jött össze.

Sajnos ez van. Így aztán marad a szerencse, meg az a bizonyos sült galamb, ami talán egyszer a szánkba repül.

17. Mondod, hogy parkba hirdettél volna ilyen programot, és nem ment el senki.

Persze, mert az a baj, hogy sokan szégyellik, hogy társat keresnek. Nem értem miért.

Ez nem betegség, ez egy marha rosz állapot.

Miért kell ezt szégyelni.

Én pl simán felválalnám. Simáncelmennék pl a Lidl be vásárolni úgy, hogy a nyakamba akasztanák egy táblát, amire ki írnám nagy betűkkel, hogy :

TÁRSAT KERESEK !!!

Én simán bevállalnám.

Szerintetek ez tudna működni?

/16/

2021. szept. 5. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!