Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy ez nekem? Tényleg velem lenne a baj?
Röviden: élsportoltam és már ott kezdődtek a problémák. Nagyon rossz edzőim voltak, volt amelyik megzsarolt, otthagytak egy edzőtáborban,képembe hazudtak jó párszor, majd a hátam mögött elhordtak mindennek egy szar semminek- így szó szerint. Közben pedig agyonnyomtak a teherrel és napi szinten üvöltöttek velem hogy ez szar amit csinálok, és amúgy miért vagyok ilyen buval baszott - már bocsánat szó szerint idéztem.
Volt egy kisebb szerelem de az nem volt túl mély , üzenetben közölte velem hogy neki ez így nem megy hogy a sport miatt nincs időm. Mindegy túlleptem rajta és a gimi elején csak a tanulásra és a sportra koncentráltam. Aztán éreztem hogy hiányzik ,hogy valaki érdeklődjön irántam mint nő. Végül elmentem egy netes randira ahol 2 alkalom után kiderült hogy narkós a srác, ott is hagytam gyorsan.
Aztán hirtelen beleszerettem valakibe aki jóval idősebb volt nálam ,majd mikor megvolt az első őszinte beszéd az érzelmeinkről közölte hogy neki van egy régi és tartós párkapcsolata, élettársa van. Végül egészen értelmesen és szépen sikerült elválni és megbeszélni hogy ez így nagyon nem fog működni köztünk. Mégis én jöttem ki szarul belőle, mint minden kapcsolatokból. Nem merek bízni ezt tudom. Van most egy valaki akivel talalkozgatom de sem a kémiát sem a bizalomat sem az érdeklődést nem érzem. Szeretnék még így végzősként az egyetem előtt valami normális kapcsolatot aminek nem a csalódás és a pofára esés a vége. Félek hogy újra és újra csalódom , így az érzelem mentes szexkapcsolat is megfordult a fejemben, ugyanakkor vágyom az érzelmekre csak azoknak mindig csalódás volt a vége, legyen szó bárkiről.
Valaki aki volt hasonló helyzetben? Hogyan kerültetek ki a bizalmatlanság bűvköréből?
Egyszerűen csak ismerkedj tovább. Azért, mert az eddigi pár próbálkozás nem jött össze, nem jelenti azt, hogy nem is fog soha. Ráadásul még fiatal vagy.
Szóval hajrá, én szurkolok!
Hali!
Nincs hova sietned, nem maradsz le semmiről. Én is most vagyok végzős, még nem volt párkapcsolatom, mert nekem meg a tanulás + zene miatt nem volt rá időm. De nem siettetem magam, nem vagyok én 50 éves, hogy kapuzárási pánikom legyen, hogy jaj vénlány maradok. (Amúgy meg az is butaság szerintem az ember 70 évesen is házasodhat, de ez csak a saját véleményem.) + Én pont úgy vagyok, hogy na mi van ha pont jövőre, egyetemen jön velem szembe a nagy ő?
Ne adj az alá, amennyit te érsz. Ne légy kapcsolat függő, és csak azért, hogy kis szeretetet/törődést érezz ne menj bele csak szexbe, mert akkor te csak többet sérülsz.
Az ilyen edzőket meg ki kéne cseszni mindenhonnan, nem is értem mit nyernek azzal, hogy ekkora tarparasztok...
Viszont a lényeg, hogy légy türelmes magaddal, ne adj alá a dolgoknak, ismerkedj de óvatosan. És én is szurkolók neked, hogy majd találsz magadnak valakit. :))
Ha szeretnél még valakivel ilyesmiről beszélgetni írj nyugodtan! :D
18/l
Úristen 4-es, ha nem olvasod el, akkor minek írsz egyáltalán xd.
Pont az a lényeg, ott fejti ki miről is szól a kérdés.
Leginkàbb #1essel értek egyet. Emberismeret megy? Mert ha nem, ezzel fogsz sz-pni, míg valaki össze nem hoz neked egy gyereket.
Plusz kissé erőltetettnek érzem ezt a te részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!