A roma nők terhessège tènyleg 10 hónapig tart?
Figyelt kérdés
Szüleimtől hallottam hogy a roma nőknèl a magyarokkal ès minden más nèppel ellentètben nem 9 hónapig hanem 10-ig tart a terhessèg. Igaz ez?2021. aug. 23. 19:31
3/17 anonim válasza:
Minden terhesség 40 holdhétig azaz 10 holdhónapig tart
5/17 anonim válasza:
Ja, a félig romáké meg szigorúan 9 és fél hónap 😁
6/17 anonim válasza:
Mitől lennének másak ebben a roma nők? Nem értem a logikát. Ekkora hülyeséget sem hallottam még. Ők is ugyanolyan emberek, ugyanúgy működik a anatómiájuk.
7/17 anonim válasza:
A roma nők örülnek, ha végigviszik a 9 hónapot (ami valójában 40 hét, tehát több, mint 9 hónap).
Nagyon gyakori náluk a koraszülés és a kissúlyú újszülött.
8/17 anonim válasza:
8 🤣🤣🤣🤣
Nem, ugyanannyi idő náluk, pontosabban lenne, de gyakori amit a 7-es írt. Sajnos a környékünkön sok a roma, több olyan versenyzőt is láttam, akik jól látható várandóságuk ellenére úgy szívták a cigit, hogy horpadt be a homlokuk. Nem értem, hogy az ilyet miért nem büntetik…
9/17 anonim válasza:
9 hónap múlva szülnek és következő hónapban már megfogan a következő pulya.
10/17 anonim válasza:
9es vagy már a kórházban...
A szobatársamat a kórházban, a WC-ben szülés után 2 nappal már töltötte a férje...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!