Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is megnézitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is megnézitek a közösségi médiáját egy férfinak, aki igazán megtetszik, de még nem vagytok igazi ismerősök?

Figyelt kérdés

Tehát ha például munkahelyen, tankörön, sport vagy egyéb társas tevékenységen megismertek valakit, akivel néha találkoztok, nem közeli ismerős még, de a nevét már sikerült kideríteni. És igazán megtetszett. Rákeresel közösségi médián? Veszel egy pillantást, mi van neki kitéve?

Én így szoktam cselekedni, ha valaki igazán felkelti az érdeklődésem. Sokat segít. Egyrészt kiderülhet, hogy már foglalt, és akkor megóvom magam és őt is a rányomulástól, másrészt pedig hogy mit oszt meg, azzal is valamelyest többet megtudok róla. Megnézem, de még nem jelölöm be ismerősnek, mert még nem tartunk ott. Más férfiismerőseim is hasonlóan szoktak eljárni.

Ti lányok, hasonlóan tesztek?

2021. aug. 31. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

* ötlet gyüjtésre

* Fotózó hobbim- bár engem csak a természet, növény, állat fotózás és pl. termék vagy étel, csend élet fotózás érdekel.

* attol eltérő, köze nincs hozzá dolgokat osztott meg

Bocsánat tipoztam.

2021. szept. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!