Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van, ha nem jön az "igazi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha nem jön az "igazi"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a nagybetűs Igazi ha szembe is jön az utcán, elsétálok mellette, mert a személyisége miatt lesz valaki Az Igazi.

Mindenki éldegél és elvan, várják a nagy szerelmet és azt tapasztalom, hogy többnyire jön valaki. De mi van, ha sosem találkozik valaki azzal az a bizonyos esélyessel. Mert a nagy számok törvénye alapján igen sok ilyen embernek kell lennie?

Melyik az egészségesebb?

Hinni abban, hogy egyszer eljön és élni normálisan az életünket egyre öregebbnek lenni vagy feltétlenül kapcsolatokba ugrálni, kísérletezni és összetörni lelkileg?

Meglehet, hogy kicsit pesszimistán fogalmaztam de a lényeg az, hogy: vajon van-e értelme és relevanciája várni az igazit, vagy fogadjuk el a magányt (párkapcsolat nélküliséget) ?

2021. aug. 28. 23:38
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
88%

Akkor vàrod...vàrod tovàbb..

Ja vàrj, nem. Felemeled a segged és elmész megkeresni.

Na ha eztàn se talàlod, hàtradőlsz, szerzel egy macskàt, utàna kettőt, és tudod 😔😚🤔🤫

Nekem màr 3van

2021. aug. 28. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Az életet élni kell. Ha csak várod az igazit, akkor vegetálsz. De az nem egy aktív cselekmény, hanem egy passzív döglődés.

Nem azt mondom, hogy párkapcsolatokba kell ugrálni. Nem kell. De azt is fontold meg, hogyha párkapcsolaton kívül kizárólag farkakba ugrálsz, akkor kisebb eséllyel leszel szerelmes. Márpedig akibe nem vagy szerelmes, az nem is lehet az igazi. Akkor sem, ha úgy akarod(merthogy az igazi nem születik, hanem azzá lesz. Pontosan a te döntésed eredményeként).

2021. aug. 28. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de kicsit idealista vagy a valóság helyett az agyadban meglévő idealizált szellemképeket kergeted, várod miközben lehet hogy az "igaziak" sorban mennek el melletted. Gyere le kicsit a földre és ÉLJ!
2021. aug. 29. 04:56
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem jön el az "igazi", hát majd eljön a "hamis"

Az majd jó lesz neked

2021. aug. 29. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdéses, hogy milyen az igazi. Ha valakinek irreális elvárásai vannak, akkor értelemszerűen próbálja magában helyretenni a dolgokat.

Ha viszont reális elvárásokról van szó, de valamiért mégsem jön össze, akkor meg kell tanulni először egyedül boldognak lenni, utána meg csak reménykedni lehet. Közhely, de az önfejlesztés sokat segíthet. Jobb kommunikáció, jobb emberismeret, jobb kinézet és hasonlók.

Amit még tanácsolnék, hogy minél több emberrel próbálj ismerkedni. Itt nem arra gondolok, hogy naponta írj rá 20 random emberre és hasonlók, hanem járj társaságokba, menj el programokra, ahova meghívnak.

(Egyébként valamilyen szinten én is hasonló cipőben járok, személy szerint kissé csalódott vagyok.)

2021. aug. 29. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerencse és lehetőség kérdése alapvetően. Ha valaki férfias szakmában férfiakkal dolgozik, sokkal kevesebb esélye van nőkkel ismerkedni, mint aki rengeteg nő és kevés férfi között mozog naponta.
2021. aug. 29. 15:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!