Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csaj profin hazudik, átver...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj profin hazudik, átver mindenkit, élvezi (igazi báránybőrbe bújt farkas), én is pont ilyen vagyok - akkor mégis miért nem tudunk összejönni?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a csajba, az egyetlen aki megüti a mércét, egyenrangú, hasonló társ lenne.

Ő a magánéletében hazudik mindenkinek (családjának, kollégáinak, párjának), én inkább az üzleti életben (ügyfél, szomszéd, munkatárs), mindketten élvezzük, és kicsit lenézzük a többi embert... mégis miért nem tudunk összejönni? (Én pl. érzem, hogy egy átlag lánnyal nem tudok kapcsolatban lenni, mert hiányzik egyfajta intelligencia, hozzáállás... konkrétabban nem érti amit mondok, nem látja át, és ez számomra kiábrándító).

Mindketten 30 körüliek vagyunk.

2021. aug. 3. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Na itt a legnagyobb teszt: manipulált bele abba, hogy összejöjjön veled.
2021. aug. 3. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A főnököm pont olyan mint te. Állandóan hazudik az ember. Reggel 8tól 9ig annyit hazudik mint én egy hónap alatt.

Mi is lenézzük őt és kicsit sajnáljuk is.

2021. aug. 3. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, ennek tipikusan "Paul Bernardo és Karla Homolka" vége lesz. Ott is két manipulatív pszichopata jött össze, pár gyilkosság és erőszaktevés lett a vége, amiben ráadásul mindkettő részt vett, jó társadalmi hátterük dacára is.
2021. aug. 3. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugyanazon tulajdonságotok van, így a hasonló a hasonlót nem vonzza, mert szembesítitek egymást ezzel a "frankó" tulajdonsággal.
2021. aug. 3. 20:00
 5/10 A kérdező kommentje:

1-es: Dolgozom rajta, de... nehéz ujjat mutatni :)

"A főnököm pont olyan mint te. Állandóan hazudik az ember." - Nem pont olyan, mert akiknek én hazudok, azoknak nem tűnik fel (van akit 4 éve átvertem, de még mindig azt hiszi, hogy a nem létező üzlettársam kavart be és azért vesztett, én pedig egy szent vagyok).

"ugyanazon tulajdonságotok van, így a hasonló a hasonlót nem vonzza" - De miért nem?

Tegyük fel, hogy a báránybőrbe bújt farkas beszélget a mezőn, hogy azt az egyedet vadásszuk le így meg úgy...

1. Egy szintén báránybőrbe bújt farkas érti, és benne van a dologban.

2. Viszont ha egy birkának mondom, az csak azt válaszolja: "Beee, eszem a füvet!" aztán bambán néz. (És amilyen megdöbbentő ez a példa, annyira kiábrándító, amikor átlagos lánnyal próbálok ismerkedni.)

2021. aug. 3. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

De de. Pont olyan mint te, csak nem nekem hazudik hanem másoknak és én tudom hogy mikor hazudik, mert pontosan tisztában vagyok a területünkkel. :D

Szakasztott ugyanezt tolja az ember. A csillagos eget lehazudja az égről.

Ugyanígy tolja a felelősséget másokra, lehetetlen vállalásokat csinál h megnyerjünk egy tendert aztán mindenféle hátráltató tényezőre hivatkozva csúszik a projekt. :D Elmond egy utasítást megcsinálom és szar, aztán feljebb már le is tagadja h ő bármi ilyet mondott volna. Mondom 1 óra alatt annyit hazudik, hogy nekem jegyezetlenem kéne hogy meg tudjam jegyezni.

2021. aug. 3. 20:49
 7/10 Ramiz ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy a lány olyat akar partnernek vagy társnak, aki magára emlékezteti. Lehet, hogy csak barátilag gondol rád.
2021. aug. 3. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért vicces, hogy az intelligencia fokmérőjévé a gerinctelenséget teszed. Nem kicsit vagy nárci és/vagy szociopata. Hajts rá, szép pár lesztek és legalább így két másik embert is megkíméltek azzal, hogy egy görény mellett kelljen szenvednie.
2021. aug. 3. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8. válaszoló megelőzött. :D Komolyan drukkolok nektek, legalább egymást csontozzátok ki, nem más, rendes embereket.
2021. aug. 3. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
2 hazudós, egoista ember...gratulálok
2021. aug. 4. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!