Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze?
Eddigi életem során ennyit értem el a csajozás terén.
Gyerekkoromban egy nálam egy idős csajjal taperoltuk egymást,ilyesmi.Lehettem 8 éves vagy 9.Azután a munkahelyemen tetszettem egy csinos lánynak.Egyszerűen nem lehetett nem eszre venni,hogy mennyire oda van értem.Végül is nyelvi okok miatt nem lett semmi.Es azt hiszem pasija is volt...lehet csak szexelni akart.Nem tudom.Egyébként egy időszakot leszámítva én kövér pasi vagyok.Az időszak akkor volt amikor 25 évesen elveszítettem a szüzességem.Egy kis kövér csajjal jöttem össze innen a gyakoriról.Akkor én sovány voltam.Megcsalt,szakítottam vele.Hiányzik nagyon az ölelés,a csókolózás meg az ilyenek :( Most 36 vagyok...azóta semmi.25 éves korom óta semmi.
Szoba állok bárkivel a nők közül aki nem felszínes és gonosz lelkű.Nem érdekel,hogy néz ki külsőre csak kedves legyen.Gyermekes anyukával is összejönnék.Mit tegyek,hogy végre legyen valakim? és ne mondjatok,hogy majd eljön az a kapcsolat ha itt az ideje.
Ennyire gond lenne,hogy kövér vagyok? 174 centihez 113 kiló.
Meg amit meg negatívnak könyvelek el az az,hogy visszahúzódó vagyok.Kicsit olyan ember kerülő.De a neten próbálok csajt fogni és nem jön össze.Meg őrülök mar.
Van munkám,pénzem,házam,nem iszok alkoholt,nem drogozom,a nőket tisztelem,nem szerencsejátékozom,nem hűtlenkedem ha van párom,egy nőt mindennél jobban tudnék szeretni,de miért nem adatik meg.Lehet esetlen,mások által csúnyának mondott,kicsit dilis,problémás no is ...de nem találok senkit se :(
Bocs, hogy ilyen felszínes vagyok, de az fel se merült, hogy le kéne adni pár kilót? Azért a 113 ehhez a magassághoz nem olyasmi, ami fölött csak úgy elsiklik a tekintet... oké vannak nők, akiknek a macis pasik jönnek be, de szerintem ez már nekik is sok lenne.
Ha valami nem jó, azon változtatni kell. Nem tudsz mindent megváltoztatni, de van, amit igen. Például a testalkatodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!