Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem miért nem jön össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Eddigi életem során ennyit értem el a csajozás terén.

Gyerekkoromban egy nálam egy idős csajjal taperoltuk egymást,ilyesmi.Lehettem 8 éves vagy 9.Azután a munkahelyemen tetszettem egy csinos lánynak.Egyszerűen nem lehetett nem eszre venni,hogy mennyire oda van értem.Végül is nyelvi okok miatt nem lett semmi.Es azt hiszem pasija is volt...lehet csak szexelni akart.Nem tudom.Egyébként egy időszakot leszámítva én kövér pasi vagyok.Az időszak akkor volt amikor 25 évesen elveszítettem a szüzességem.Egy kis kövér csajjal jöttem össze innen a gyakoriról.Akkor én sovány voltam.Megcsalt,szakítottam vele.Hiányzik nagyon az ölelés,a csókolózás meg az ilyenek :( Most 36 vagyok...azóta semmi.25 éves korom óta semmi.

Szoba állok bárkivel a nők közül aki nem felszínes és gonosz lelkű.Nem érdekel,hogy néz ki külsőre csak kedves legyen.Gyermekes anyukával is összejönnék.Mit tegyek,hogy végre legyen valakim? és ne mondjatok,hogy majd eljön az a kapcsolat ha itt az ideje.

Ennyire gond lenne,hogy kövér vagyok? 174 centihez 113 kiló.

Meg amit meg negatívnak könyvelek el az az,hogy visszahúzódó vagyok.Kicsit olyan ember kerülő.De a neten próbálok csajt fogni és nem jön össze.Meg őrülök mar.

Van munkám,pénzem,házam,nem iszok alkoholt,nem drogozom,a nőket tisztelem,nem szerencsejátékozom,nem hűtlenkedem ha van párom,egy nőt mindennél jobban tudnék szeretni,de miért nem adatik meg.Lehet esetlen,mások által csúnyának mondott,kicsit dilis,problémás no is ...de nem találok senkit se :(

#csaj #csúnya #szeretet #seggem ki van az egesszel :(
2021. júl. 18. 05:49
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
a kövér férfiaknak esélyük sincs párkapcsolatra. Mint ahogy a kövér nők is csak szexre kellenek
2021. júl. 18. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
„Mindaz, amiért az emberek lelkesednek, minden, aminek a megszerzéséért izgulnak és fáradoznak, a legkisebb örömöt sem adják nekik. Mindaddig, amíg ezen fáradoznak, azt gondolják, hogy az ő boldogságuk abban van, amiért megszenvednek. De csak érjék el a vágyukat, rögtön elkezdenek újra vágyakozni, bánkódnak és irigykednek amiatt, amijük még nincs. Nem mihaszna vágyaink kielégítésével érhető el a nyugalom, hanem ellenkezőleg, az ilyen vágyaktól való megszabadulással. Ha meg akarsz győződni ennek igazáról, fektess feleannyi munkát az üres vágyaktól való megszabadulásra, mint amennyit eddig a megvalósulásukra fordítottál, és te magad is hamarosan meglátod, ha így teszel, sokkal több nyugalmat és boldogságot kapsz.” (Epiktétosz)
2021. júl. 18. 08:27
 3/6 anonim válasza:
Ne keresd ennyire görcsösen mindenhol. Legyél egyedi a magad módján, legyél karakterisztikus. Hagyd el ezt a kövér vagyok dolgot. Hidd el akit megfog majd a belsőd nem fogja érdekelni ha komolyan gondolja. Sajnos az elég sok lehetőséget elvesz tőled hogy nem vagy megelégedve magaddal és ez a viselkedéseden is megmutatkozik.(visszahúzódóbb vagy elmondásod szerint) Ha ennyire zavar tegyél ellene, diétázz, sportolj stb. Ismerkedni ott a legkönnyebb ahol azt csinálod amit szeretsz. Ha van valami hobbid akkor keress közösségeket akiknek azonos az érdeklődési körük. Nagyon meg tud látszani ha valaki ilyen mértékben szeretethiányos, nem szeretik a nők. Legyél határozott, magabiztos és ne mutasd ki mindenkinek hogy ő kell neked.
2021. júl. 18. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha ismernetek az eletem ra jonnetek,hogy barki az en helyemben,ugyanolyan felenk lenne mint en.Egy csodtomeg igazabol az emberi kapcsolatok teren.Le kellett volna irnom mindent magamrol de mar nem fogom.Kozben ra jottem,hogy nem kellek 1 nonek sem.Meg baratnak sem.Köszönöm az eddigi valaszokat!
2021. júl. 18. 22:18
 5/6 A kérdező kommentje:
...em kellek úgysem egy nőnek sem a közeljövőben*
2021. júl. 18. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ilyen felszínes vagyok, de az fel se merült, hogy le kéne adni pár kilót? Azért a 113 ehhez a magassághoz nem olyasmi, ami fölött csak úgy elsiklik a tekintet... oké vannak nők, akiknek a macis pasik jönnek be, de szerintem ez már nekik is sok lenne.

Ha valami nem jó, azon változtatni kell. Nem tudsz mindent megváltoztatni, de van, amit igen. Például a testalkatodat.

2021. júl. 18. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!