Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a csaj?
Megismertem egy lányt, elkezdtünk randizni, de nem alakultak teljesen fényesen a dolgok, ezért hanyagoltam is a következő randira hívást. Ennek ellenére ő folyamatosan keresett engem, és mindennapossá váltak a telefonbeszélgetések, levelezések, megosztotta a titkait, stb. Az egész kapcsolat egyoldalú volt, csak ő keresett engem. Adta a jeleket, hogy legyen valami több ennél. Úgy voltam vele, hogy miért ne adjunk még egy esélyt a dolognak, elhívtam randira, de lemondta. Elhívtam megint. Azt is lemondta. Ezt eljátszottuk 4-5x, mire közöltem vele, hogy hülyítsen valaki mást. Megsértődött, eltűnt egy hétre. Majd mintha semmi nem történt volna felbukkant a semmiből, és elkezdett mesélni a napjáról.
Neki nyilván egy lelki szemetesláda kell. Hogy lehet ezt kezelni? Eltűnni nagyon nem tudok, mert gyakorlatilag egy helyen dolgozunk, és elég kellemetlen lenne így.
mondjuk te se vagy jobb. a szerencsetlen keres meg tori magat hetekig, mikozben teged allitolag nem erdekel, de ezt nem vagy kepes megmondani neki, helyette inkabb beszelsz vele telefonon minden nap. en nem beszelek valakivel telefonon minden nap, aki nem erdekel.
aztan meg rajossz, hogy megis erdekel, es te nyomulsz ra ketsegbeeseten? egyiktoko se jobb a masiknal.
Igen, kell neki egy simp aki forog körülötte és kihasználja, megadja neki a figyelmet. Jól látod, jó hogy komolyan veszed magad, és nem pocsékolod az időd. Bár én már a második esetnél hagytam volna.
Nem normális a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!