Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a csaj?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, elkezdtünk randizni, de nem alakultak teljesen fényesen a dolgok, ezért hanyagoltam is a következő randira hívást. Ennek ellenére ő folyamatosan keresett engem, és mindennapossá váltak a telefonbeszélgetések, levelezések, megosztotta a titkait, stb. Az egész kapcsolat egyoldalú volt, csak ő keresett engem. Adta a jeleket, hogy legyen valami több ennél. Úgy voltam vele, hogy miért ne adjunk még egy esélyt a dolognak, elhívtam randira, de lemondta. Elhívtam megint. Azt is lemondta. Ezt eljátszottuk 4-5x, mire közöltem vele, hogy hülyítsen valaki mást. Megsértődött, eltűnt egy hétre. Majd mintha semmi nem történt volna felbukkant a semmiből, és elkezdett mesélni a napjáról.

Neki nyilván egy lelki szemetesláda kell. Hogy lehet ezt kezelni? Eltűnni nagyon nem tudok, mert gyakorlatilag egy helyen dolgozunk, és elég kellemetlen lenne így.

2021. júl. 27. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Kinek lenne kellemetlen? Neked így, most kellemetlen! Mondd meg neki, hogy ne keressen többet, és ne foglalkozz vele a jövőben.
2021. júl. 27. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk te se vagy jobb. a szerencsetlen keres meg tori magat hetekig, mikozben teged allitolag nem erdekel, de ezt nem vagy kepes megmondani neki, helyette inkabb beszelsz vele telefonon minden nap. en nem beszelek valakivel telefonon minden nap, aki nem erdekel.

aztan meg rajossz, hogy megis erdekel, es te nyomulsz ra ketsegbeeseten? egyiktoko se jobb a masiknal.

2021. júl. 27. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A te hibád hogy nem voltál vele őszinte a balul sikerült randi után.
2021. júl. 27. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Én barátként tekintettem rá, és annak tökéletes is volt a kapcsolatunk. Viszont elindult egy olyan irányba, ami csak róla szólt. Amikor kiderült, hogy én nyitott vagyok más lányokkal való ismerkedésre, akkor elkezdett nyomulni, de randira mégsem jött el velem soha. Ez nem volt nekem szimpatikus. Semmit nem akar tőlem, csak nem akarja, hogy barátnőm legyen, mert attól fél nem lenne kinek elmesélnie a napját. Én így látom.
2021. júl. 27. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
passzold át ;)
2021. júl. 27. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Igen, kell neki egy simp aki forog körülötte és kihasználja, megadja neki a figyelmet. Jól látod, jó hogy komolyan veszed magad, és nem pocsékolod az időd. Bár én már a második esetnél hagytam volna.

Nem normális a csaj.

2021. júl. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!