Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogyha egy szép csajról azt látom, hogy nagyképű/egoista/lenéző, akkor utána jobban irtózom tőle, mint egy szimplán csúnya lánytól?
Önbizalomhiány. Rosszul látod (magad). Ne azzal foglalkozz h az a szép lány, hogy tudna sárba taposni, hanem azzal h te nem akarsz ebben részt venni. Az a lány se akar szándékosan sárba taposni, csak azt gondolod h eltudja érni h így legyen. Miért tudja elérni? Mert hagyod. Attól h valaki szép (hidd el az nem tart örökké), attól még ugyanolyan büdöset szik. Ha neked a belső értékek is fontosak, akkor ne azzal próbálj ismerkedni, aki hazug, photoshoppolt képekkel meg egoizmusával tömi tele az instagramját. Ezeket felejtsd el. Szellemileg visszamaradott ösztönlények, akiket saját magukon kívül (nah me a rivaldafény=instagram) semmi más nem érdekli. Ezeknek nem fontos a másik,se te se én, se brad pitt.
32f
2: A kérdező egyáltalán nem erről beszélt, olvasd át mégegyszer a kérdést.
Kérdező: Szerintem normális, én sem vonzódom kiállhatatlan pics_khoz csak azért, mert szépek. A külsőtől több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!