Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni a kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni a kiábrándultsággal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kiábrándultam a társkeresésből. Eleve kevés potenciális jelölt volt és eleve kevésből is válogathattam. Átgondoltam a régebbi kapcsolataim és a lányokat, akikkel ismerkedtem, de rájöttem, hogy 1 kivétellel senki sem volt közel az igazihoz.

A gond az, hogy nagyon érzelmes vagyok. Nem vagyok társfüggő vagy ilyesmi, nem megfelelő kifejezés az sem, hogy rágörcsölök a dolgokra, de azért van bennem egy bizonyos hiányérzet. Vannak olyan dolgok, amiket jó lett volna már átélni, de az előző kapcsolataimban mégsem valósulhattak meg és szeretném magam is beleadni a dologba. Tudom magamról, hogy a szerelem mekkora löketet tud adni.

Két dolog aggaszt még: Egyrészt, nem akarok már felesleges köröket futni és egy csomó időt áldozni olyanokra, akikre nem éri meg. Másrészt, azért felettem is elszáll szép lassan az idő.

Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Próbáljak meg mindenkivel ismerkedni, akivel csak lehet? Vagy hagyjam a fenébe az egészet és forduljak az alkalmik felé, akkor is, ha az illető nem fog meg igazán?

2021. aug. 29. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Miért fontos szexelni akkor is, ha nincs párod?

Előbb-utóbb lesz egy szerelmed, akiért rajongani fogsz, mert biztos létezik még ilyen ember a bolygón.

2021. aug. 29. 11:35
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Pedig felesleges körök nélkül és idő rááldozása nélkül ez nem fog menni.

Nőként én is sokszor azon voltam hogy teljesen feladom, ki akarna majd velem lenni amikor gyerekem is van.

De még a csalódások elennére se adtam fel, pedig nagyon cifra dolgokon mentem keresztül.

És tessék megtaláltam azt akivel jól megvagyunk, a gyerekemet is elfogadta és szereti. Sokszor kellett padlóra esnen, de mind egy lecke volt ami csak erősített.

2021. aug. 29. 11:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Mert a szex jó, egy elég alapvető emberi igény és élvezeti forrás. Most egyébként pont olyan időszakomban vagyok, hogy nem igénylem különösebben és akivel lehetett volna, azt elutasítottam. Most érzelmileg igényelnék inkább dolgokat.

A "majd lesz egy szerelmem" dologgal az a gond, hogy egyre kevésbé érzem azt, hogy újra tudnám azt érezni, pedig nagyon tudtam lángolni. Ha nem lesz a közeljövőben senki, akkor teljes lesz a kiábrándultságom.

2021. aug. 29. 11:41
 4/14 A kérdező kommentje:

2/3: A gyerek apjával mi történt? Nála megvolt a szerelem és egyebek? Miért lett vége?

Értem, hogy valamennyi időt szánni kell az ismerkedésre, de amikor másnak adják ki magukat az emberek éveken át vagy csak a rózsaszín köd határozza meg számukra azt, hogy mennyire képesek társak lenni, akkor elmegy kicsit a kedvem a dologtól.

2021. aug. 29. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Ez a szex alapvető emberi igény pont az a hozzáállás, ami miatt soha nem fogsz találni magad mellé senkit, aki iránt érzel is valamit.
2021. aug. 29. 11:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudsz bármiféle érvet is felhozni e mellett vagy egyszerűen csak valamiért frusztrálnak alapvető biológiai tények?
2021. aug. 29. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

#6: A nők többsége nem egy farokvezérelt ösztönlényt keres, akinek még ő bizonygathatja, hogy más, mint a többi.

Pont ugyanezt vonzod be nőben is: kiélt, kiégett, kiábrándult a szerelemből, de azért a fütyi néha hiányzik.

2021. aug. 29. 12:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Továbbra is várom az érveid. Az nem érv, hogy olyannak állítasz be, amilyen nem vagyok. Elárulom: A nőknek is igényük van a szexre. Mindkét nem szereti a szexet, de ettől még nem az vezérli őket. Remélem, hogy nem árultam el újdonságot.

Vicces, hogy milyen szépen átugrottad a dolog érzelmi részét. Értelemszerűen, te messze nem az a kategória vagy, aki bármivel is képes lenne megfogni, mivel az intelligencia nálam alap.

2021. aug. 29. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne kezdj vele semmit, jól van az úgy, hogy elkerülöd a nőket. Cserébe mi is téged.
2021. aug. 29. 12:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Uh... Esetleg tőled is jöhet egy érv?

Olyan szomorú látni, hogy mennyi megkeseredett férfi és nő van az oldalon.

2021. aug. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!