Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezem egy férfitől, miért nincs barátnője, és azt válaszolja közönyösen, hogy "a csajozás a nagymenő vagányoknak való", majd terel, amögött szerintetek mi van?
Látszik rajta, hogy kellemetlenül érinti a kérdés, és a választ(ami a fenti) gyorsan le akarta tudni, majd egyből más témára terelte a beszélgetést. Közben rideg és közönyös, látszik rajta a nőkből való kiábrándultság.
Szerintetek mi bújik meg emögött? Nagyot csalódhatott? Arra akart utalni, hogy a nőket nem érdekli a belső? Vagy elszerette a barátnőjét egy helyi menő? Vagy simán csak nem megy neki a nőzés, és ezzel a kifogással takarózik? Esetleg pusztán csak nyitott szemmel jár, és azt látja, hogy zömében napszemüveges "menőcsávókkal" lógnak a lányok?
Mit gondoltok erről, mi lehet az oka, ha egy férfi így reagál, amikor a barátnő-témára terelődik a szó?
Ilyenvagyok, bár nem vagyok közönyös a nökkel, hanerm kedves, mert még annyira nem ábrándultam ki.
Önbizalomhiány, alacsony önértékelés az alapja, csalódásokkal fűszerezve. Na meg unalmas a kérdés, amúgy is csak a nők tudják igazán az okot.
kis pénisz, egészségügyi problémák miatt mondhatja ezt! nekem 11 centis, erekciós problémáim vannak és ha van merevedés, akkor hamar elmegyek! ilyen paraméterekkel egy masszív önbizalomhiányom alakult ki és sokszor nekem is elmegy a kedvem a csajozástól! lehet hogy neki is hasonló oka van rá, csak ezt ugye valószínűleg nem fogja elmondani, mint ahogy én se szoktam! inkább kerüli a témát!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!