Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni a kiábrándultsággal?
Az a helyzet, hogy kiábrándultam a társkeresésből. Eleve kevés potenciális jelölt volt és eleve kevésből is válogathattam. Átgondoltam a régebbi kapcsolataim és a lányokat, akikkel ismerkedtem, de rájöttem, hogy 1 kivétellel senki sem volt közel az igazihoz.
A gond az, hogy nagyon érzelmes vagyok. Nem vagyok társfüggő vagy ilyesmi, nem megfelelő kifejezés az sem, hogy rágörcsölök a dolgokra, de azért van bennem egy bizonyos hiányérzet. Vannak olyan dolgok, amiket jó lett volna már átélni, de az előző kapcsolataimban mégsem valósulhattak meg és szeretném magam is beleadni a dologba. Tudom magamról, hogy a szerelem mekkora löketet tud adni.
Két dolog aggaszt még: Egyrészt, nem akarok már felesleges köröket futni és egy csomó időt áldozni olyanokra, akikre nem éri meg. Másrészt, azért felettem is elszáll szép lassan az idő.
Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Próbáljak meg mindenkivel ismerkedni, akivel csak lehet? Vagy hagyjam a fenébe az egészet és forduljak az alkalmik felé, akkor is, ha az illető nem fog meg igazán?
Jaj már, érvet vársz ezektől?
Kb. mintha egy beszélni megtanított papagájtól várnád ezt el, full lehetetlen.
Amúgy is nőként másként élik ezt meg, mint mi férfiként.
Nem értik hogyha kiszűrnék azokat a férfiakat akiknek nagyon fontos a szex, akkor az aszexuális férfiakon kívűl szinte mindenkit kizárnak, úgy a 90%-ot.
És a maradékkal sem tudnának kezdeni semmit sem
De ne várd hogy ezt megértsék, mert ők mindig is az ösztöneikkel gondolkodnak a saját érdekükért, míg a férfi az eszével gondolkodik, de az ösztönei érdekében.
#11:
Remélem, ezzel a hozzáállással te is az igazit várod.
Az nektek nem érv, hogy ez a személyiség nem vonzó, vonzalom nélkül meg nincs szex se. Nincs ezzel semmi probléma. Nem is akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Az meg egy egyszerű tény, hogy a legtöbb nőnek ez épp elég érv, hogy elhajtson titeket. Innentől meg nem mindegy, ha kapcsolat sem lesz meg szex sem lesz?
11/12: Nem gondoltam, hogy ennyire képtelenek páran megfogalmazni a gondolataikat. Oké, hogy sokszor csak idecsapják az embernek a beszólást, de általában ugyanazt kapják vissza másoktól is. Most én megpróbáltam kérdezni, de továbbra sem ment nekik az, hogy leírják, pontosan miről is beszélnek. Nekem ez azért félelmetes valahol.
12/12: Képes vagy leírni, hogy mit értesz "ez" alatt a személyiség alatt? Továbbá, mi érv arra, hogy elhajtson minket a legtöbb nő? Véletlenül nem te vagy az, aki másik kérdésnél is általánosítva álltál bele a férfiakba, aztán letoltál egy hisztirohamot?
"Remélem, ezzel a hozzáállással te is az igazit várod"
Nem várok én senkit, az igazi én magam vagyok, a nagy Ő maga, személyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!