Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene nőknek közepes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene nőknek közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű melósokat" választani párnak?

Figyelt kérdés
Milyen értéket képviselnek, amitől olyan jók lennének kapcsolatra, és megérné velük lenni? Mi az, ami nem vesznek észre a nők bennük a "felszínességük" miatt?

2021. aug. 25. 15:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/163 anonim ***** válasza:
70%

"Aki meg bugyutának tartja a kérdést, és nem bármilyen szintű generális férfiellenességet vél felfedezni, az az ostoba."

Ez tetszett, olvasd úja!

2021. aug. 26. 15:19
 52/163 A kérdező kommentje:

Te is tudod, hogy elírtam, te nyomorult. :)

Idézd már, hol van férfiellenesség? Hol írtam olyat, hogy bármi gondom van a férfiakkal? Csak azt nem tartom normális dolognak, ha úgy állítják be egyesek, hogy az egy alantas igény, ha valaki olyan társat szeretne, aki tetszik neki és sikeres is. Ez nem zárja ki, hogy belső értékei is legyenek az illetőnek.

2021. aug. 26. 17:11
 53/163 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező! Elkezdted basztatni a melósokat: "Miért kellene nőknek közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű melósokat" választani párnak", majd: "Milyen értéket képviselnek, amitől olyan jók lennének kapcsolatra, és megérné velük lenni? Mi az, ami nem vesznek észre a nők bennük a "felszínességük" miatt?"

Mi ez ha nem provokáció?

Lefordítom nőre:

Miért kellene a férfiaknak közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű munkát" végző nőket választani párnak?

Milyen értéket képviselnek, amitől olyan jók lennének kapcsolatra, és megérné velük lenni? Mi az, ami nem vesznek észre a férfiak bennük a "felszínességük" miatt?

Kb. felért egy zsidózással, cigányozással, niggerezéssl. Nettó általánosítás a kérdésed, ezért provokáció.

Azért válaszolok rá: mondjuk mert van benne valami értékes. Mondjuk emberileg rendes, lehet rá számítani. Mondjuk mert nincs elszállva magától, figyelmes, családot szeretne... stb.

2021. aug. 26. 17:17
 54/163 anonim ***** válasza:
43%

"Idézd már, hol van férfiellenesség?"

Te csak ne kérjél semmilyen idézetet! Amit én kértem hogy idézd be hol állította bárki hogy "a sikeres embernek belső értékei nem lehetnek", azt egyszerűen letojtad!

A kérdésedet alapoztad erre a teljesen hamis állításra, mert ilyet senki nem állított.

Ezért ez egy ócska provokatív kérdés marad

Bújjál el jó mélyre kérdező, majd megkeresünk egyszer!

2021. aug. 26. 17:21
 55/163 anonim ***** válasza:
56%
53: itt azért annyit hozzátennék, hogy ha a gyakorit viszonylag gyakran olvasod, főleg mostanában megszaporodtak azok a kérdések, hogy "ecccerű melósként már nem is lehet nőm?"... és általában kiderül vagy már a kérdésből, vagy a leírásból, vagy a kommentekből, hogy azért nem bármilyen nőre gondolnak, hanem bizony a csinos, tiptop, kikent-kifent, igényes értelmiségi nőkre. Na már most, aki egyszerű melósként definiálja magát, az a legtöbb esetben nem ezen a szinten van. És erre reflektált a kérdése a kérdezőnek - nem lett volna hülyeség ezt beleírnia a kérdésbe mondjuk, mert aki nem olvassa ennyit a gyk-t, az azonnal rárepül, hogy "fééérfigyűűűűlölőőőőő" meg "sznob paraszt". De nem gondolom, hogy arra felhívni a figyelmet, hogy mindenki a maga szintjén válogasson, felér egy zsidózással.
2021. aug. 26. 17:24
 56/163 A kérdező kommentje:

"A kérdésedet alapoztad erre a teljesen hamis állításra, mert ilyet senki nem állított."

De igen, folyamatosan jönnek évek óta hasonló hisztérikák az oldalon.

Ahogy az 55-ös is írja.

De ugyanez a kategória az is, amikor nő ír ki konkrét párkapcsolati kérdést, amiből lejön, hogy a párja egy sz.arfej, akkor jön 1-2 ilyen elem, és jön, hogy "talán nem külső alapján kellett volna választani", vagy amikor nők panaszkodnak társkeresési problémákra, akkor jönnek az olyanok, hogy talán a barátzónájában nézzen körül, vagy, hogy akkor lehet majd hűséges, szerető társa, ha nem a helyesek/pénzesek közül válogat. Na nekem ne mondd, hogy nem jön számtalan ilyen.

A valóság viszont az, hogy teljesen normális igény az, ha a belső értékek mellé valaki azt is szeretné, hogy számára helyes, vonzó legyen a párja. Na meg az, hogy aki a barátzónába került, az nem véletlenül nem potenciális párjelölt.

Ugyanezen a logikán tudom mondani: Nekem nincs bajom azzal, ha valaki nem néz ki jól, vagy mondjuk szalagmunkás, vagy éppen nem túl művelt szakmunkás (tudom, hogy nemcsak ezek léteznek, de tök mind1, hányszor írom le). Tisztelhetem ettől emberileg. De párkapcsolati vonatkozásban ettől még nem feltétlenül jöhet szóba. Senki nem akar mindenkitől párkapcsolatot, akit emberileg tisztel vagy akár jófejnek tart.

És amúgy csakis az olyanokat tisztelem, akik azért csinálják azt amit, mert azt szeretik, abban jók, így adnak értéket a világhoz. De aki azért dolgozik a szalag mellett, mert pl. elitta az eszét és 0 értelmes dolgot csinált a jövője érdekében huszonévesen, mégis azt várja, hogy ugyanaz járjon neki, mint aki tanult, értelmes dolgokkal töltötte az idejét. Azt ki nem bírom állni, amikor az ilyen szidja a diplomásokat. Igen, van ilyen. :)

"Bújjál el jó mélyre kérdező, majd megkeresünk egyszer!"

Nem bújok sehová. Azt teszek, amit akarok. Ha akár anyádat akarom szidni, akkor azt fogom tenni. :)

"Miért kellene a férfiaknak közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű munkát" végző nőket választani párnak?"

Nem tudom, miért gondolod, hogy az majd üt, ha megfordítod a nemeket.

Ugyanazt gondolom a női verzióról.

Azon is jót röhögök, amikor valaki attól rendesebb, értékesebb nőnek hiszi magát, mert nem sminkel és nem vesz fel miniszoknyát. :D

2021. aug. 26. 17:49
 57/163 anonim ***** válasza:
43%

56: Nem az eddigi válaszoló(k) vagyok, de eleve az fura, ha valaki többnek nézi magát másoknál. Attól mert van diplomád (nekem is van, na és?) attól még semmivel sem leszel különb ember, mintha bármi mást csinálnál, akár szalag mellett.

Pontosan az a kérdés, hogy te milyen értéket (gondolod, hogy) képviselsz, hogy ilyen magas lóról nézel le másokat!

2021. aug. 26. 17:56
 58/163 anonim ***** válasza:
65%
57: az nem lenézés, ha vkivel nem akar a másik szexuális vagy romantikus kapcsolatba lépni, és meg is indokolja, hogy miért (azért egy párkapcsolathoz nemcsak fizikai vonzalom meg esetleg egy közös hobbi kell meg "szerető szív", hanem egymáshoz passzoló hozzáállás a későbbi együttéléshez, közös beszédtémák, hasonló hozzáállás a munkához, amennyiben nem eltartós a kapcsolat stb.). Én nem nézem le azt, aki nálam kevesebbet keres, vagy nem tanult annyit - addig, ameddig nem viselkedik vállalhatatlanul. És abba pl. beletartozik az, amilyen hőzöngés itt megy, hogy "pocakos, rosszul kinéző egyszerű melós pasi vagyok, nem jön velem össze a tiptop, igényes, szupercsinos nő, milyen felszínes retek k...a" vagy pepitában, mert az ilyen kérdezőknek is megírom a véleményem: "az izmos top pasik miért olyan felszínesek, hogy a plázacicáknak adnak csak esélyt, és nekem nem... azért vagyok értéktelen mert szemüveges vagyok és van rajtam puszkilóóóó?".. azért az ilyen viselkedésnél kicsit kulturáltabb vagyok és ilyen szempontból igenis jobbnak érzem magam.
2021. aug. 26. 18:01
 59/163 A kérdező kommentje:

"Attól mert van diplomád (nekem is van, na és?) attól még semmivel sem leszel különb ember, mintha bármi mást csinálnál, akár szalag mellett."

Aki azért van ott, mert semmi másra nem alkalmas, nem ért semmihez, nem csinált semmit, annál bocsi, de több vagyok (az életnek ennek a területén legalábbis), meg mindenki más is, akinek van bármi épkézláb szakmája, ért valamihez. Aki azért van ott, mert ezt szereti, ettől boldog és teljes az élete, annál nem feltétlenül vagyok több. De szerinted hány ember van így?

:D

2Pontosan az a kérdés, hogy te milyen értéket (gondolod, hogy) képviselsz, hogy ilyen magas lóról nézel le másokat!"

Még mindig nem egyenlő a lenézéssel az, ha nem akarok valakitől párkapcsolatot.

2021. aug. 26. 18:07
 60/163 A kérdező kommentje:

Egy dolog, hátha jobban értitek:

Van egy kollégám, aki a kedvencem mind közül, és férfi. Elmondhatatlanul tisztelem, becsülöm, bízom benne. Gyásznap lenne számomra, amikor felmond.

DE soha, semmilyen körülmények között nem jönnék vele össze párkapcsolatra.

2021. aug. 26. 18:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!