Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene nőknek közepes vagy rossz külsővel rendelkező "egyszerű melósokat" választani párnak?
de ez a kerdes ugyanigy baromsag. nem KELL senkinek a melosokat valasztania, de attol meg sok melosnak van parja es ezzel nincs gond.
nyilvan nem a 3 nyelven beszelo ugyvedno fog egy gyari munkast valasztani ferjekent, hanem mondjuk a szinten gyari melos vagy bolti elado no. mindenkinrk megvan a maga parja. attol meg, hogy en szemely szerint nem valasztanek melost, nem nezem le oket, nincs bajom veluk, rajuk is megvan a kereslet.
12
Teljes mértékben egyetértek. A kérdés pont azokról szól inkább, akik azt gondolják, hogy egy gyönyörű, igányes, 3 nyelven beszélő ügyvédnő is felszínes, ha nem őket választja, mert ők "annyira tudnák szeretni", meg olyan fasza személyiségük van.
A kérdés eleve buta és provokatív, mivel a másik butaság, az incel panaszáradat elleni szánalmas provokáció
Kezdjük ott hogy nem, neked vagy bármely nőnek sem kell senkit választani a mai világban, egyedül a te döntésed kit választasz és kit nem
Na de lenézni valakiket mert egyszerú melósok eleve szégyenletes hozzáállás egy nő részéről (és egy férfi részéről is persze), önmagadat minősíted vele, arrongáns picsává.
A másik hogy esetleg annyival érhet többet egy átlagos kinézetű fickó egy sokkal vonzóbb férfinál, hogy talán nincs annyira elszállva úgy magától. Sajnos az nem vonzó tulajdonság, de szerintem meg sokkal többet ér mint az ellenkezője, vagy akár a vagyona és karrierje a másiknak.
Ezerszer többre becsülök egy rendes és szerény embert mint egy nagyképű, beképzelt sikeres és gazdag embert, önmagában sokkal szimpatikusabb tud lenni nekem
Sajnos ezt nem sokan vallják így
"A kérdés eleve buta és provokatív, mivel a másik butaság, az incel panaszáradat elleni szánalmas provokáció"
Nem provokáció és nem buta. Én tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezek a hőbörgő incelek milyen emberi értéket tudnak szerintük felmutatni, ami annyira komoly, hogy jogos egy nőre háborogni, ha nem őket választja, valamint annyira kizárólagos, hogy semmiképp nem lehet meg jobb pasikban, csakis bennük.
"Na de lenézni valakiket mert egyszerú melósok eleve szégyenletes hozzáállás egy nő részéről (és egy férfi részéről is persze), önmagadat minősíted vele, arrongáns picsává."
Nem nézek le senkit csak azért, mert melós. De ha nem kiemelkedően értelmes, tájékozott mellé, akkor nem szeretném páromnak.
És sajnos azt tapasztaltam, hogy sokkal kevesebb köztük az okos, értelmes, mint a tanultabbak között. Nem mindegyikre igaz automatikusan, de ez van.
"A másik hogy esetleg annyival érhet többet egy átlagos kinézetű fickó egy sokkal vonzóbb férfinál, hogy talán nincs annyira elszállva úgy magától."
A vonzóbb férfi se feltétlenül van elszállva magától, és egy átlagos is lehet. Lehet akár sovinoszta szemét is, aki mindent követel csak azért, mert férfinak született. Minden variáció létezik. :)
"Ezerszer többre becsülök egy rendes és szerény embert mint egy nagyképű, beképzelt sikeres és gazdag embert, önmagában sokkal szimpatikusabb tud lenni nekem"
Én is. Viszont, nemcsak ez a kettő létezik, mint fentebb kifejtettem.
Tele van minden vagyon szerinti kategória jó és szar emberrel egyaránt.
17
Nem kell.
Akkor tegyük fel ezt fordítva is. Ócska, iskolázatlan bolti eladó ők mire verik magukat? Vagy bálna testű ronda nők miért várják a sármos lovagot?
Egy jól szituált iskolázott férfi miért válassza ezeket?
Ovis szint 2.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!