Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan férfi van aki szeretne gyereket de nem talál hozzá nőt?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék, már közeledek a 30 hoz eléggé és nem találok nőt.
Meg nem csak gyerek miatt szeretnék párkapcsolatot természetesen hanem amúgy is.
2021. aug. 24. 18:30
3/49 Noren1989 válasza:
Biztos, de én nem tartozok közéjük...
4/49 anonim válasza:
Az én társaságomban lassan már csak ilyen férfiak vannak, csak a nők nem szeretnének. 35+ korosztály.
5/49 moozygoo válasza:
Akartam, de 27 éves szingliként már öregnek érzem magam hozzá és le is mondtam erről a jövőképről.
6/49 anonim válasza:
Biztos vannak. Elég ostobák, ha ebbe a világba akarnak gyereket... Arra nem gondolnak, hogy annak milyen "szép" felnőttkora lesz majd? Addigra tovább romlanak a dolgok...
7/49 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, nem magamnak nem találok nőt, bár mostanában magamnak sem,hanem olyan nőt aki alkalmas gyerek nevelésre. Hiába 28+- 5 éves némelyik még gyerek,anyukája nem engedi az útjára...
Ffi35
8/49 anonim válasza:
7
Ez imkabb a feefiakra jellemző
9/49 anonim válasza:
8.
A környezetemben élők alapján ez inkább kiegyenlített meccs, közel ugyanannyi férfi és nő van a szüleihez ragadva. Ez sokszor lelki, máskor anyagi problémák miatt van.
És a 25-35 közöttieket vettem alapul.
10/49 anonim válasza:
9
Nekem lett már vége emoatt kapcsolatomnak!
A pasi akart, én nem - (illetve igen, de nem keresett eleget) altalában emiatt bukik. Nem az akarathiány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!