Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a pláza cicák sose szinglik?
25.
Nem baj. A kerdezonek miért baj ha vkinek a pláza cicák tetszenek?
Sajnos (?) nem ismerem, nem tudom, miért baj neki, ezért kérdeztem, hogy az olyan pasik kit érdekelnek?
Mert ez olyan, mintha azt mondanám, a Határ úton a csöves Józsi/Julcsi is ott vannak egymásnak - de kinek kellenek?
Nem baj az ha valakinek a szép nők, pasik tetszenek. Ehhez viszont elkelne egy egészséges önértékelés is. Mi a baj? Tudni akarod? Regisztrálj bármelyik társkeresőre nőkent, átlag fotó al elég. Egy hét alatt több száz levelet fogsz kapni. Na ez a baj!
Az, hogy akár egy okádék nő is elhiszi magáról hogy jó nő, mert minden idióta bepróbálja. Addig volt még jó, amíg az emberek helyből, f2f ismerekedtek.
A férfiaknak végük, egy utolsó senki pitiző gépekké váltak, akik labdába rúgnak, azok a felső kategóriásak. Persze, rengeteg szint alatti pasinak is van nője. Hát őket meg a szint alatti nők kiválasztották. Ma már a nő választ, a nő dönt, a férfi elfogad és kihasznál. Ezen krvára felesleges is vitatkozni.
A női regemre naponta kapok 150 megkeresést. Képzeld el hogy te benne vagy a több száz levél között. Mekkora esélyed van? Pont ezért töröltem magam az összes nyomorult társkeresőről, ugyanis totálisan unfair. Fizetek a semmiért. 8 társkeresőre fizettem elő, egy év alatt egy nyamvadt választ sem kaptam senkitől,
Valahol igen, valahol nem. Ha nem csak a tökéletes hapsik lennének a kelendők, akkor nem ez lenne. Sajnos átlag alatti nők is nagyon felértékelik magukat. Egyébként a jelenlegi egyre gyorsabban, minden maga alá gyűrő fostenger leginkább a korlátlan internet következménye. Ma már megteheti minden nő hogy válogat. Sajnos ez ördögi, mert pont hogy nem pozitív irányba mutat, ahogy semmi sem. Egyre degeneráltabbak a generációk, mindenki egoista. 50 év és nem lesznek családok, a férfi nem totálisan leértékelődik, mindenki csak használni fogja a másikat a céljai érdekében.
A férfiak elleni háború már minden fronton érződik, a következő szint a családok elleni harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!