Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy a pláza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy a pláza cicák sose szinglik?

Figyelt kérdés
Érdekes a pasik azt állítják azok a nők nem jönnek be nekik de még se szingli egy pláza cica se.
2021. aug. 22. 20:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%
10. Véd csak magad pláza mica..
2021. aug. 22. 23:37
 12/30 anonim ***** válasza:
55%
Jaj, mert itt a sok bölcselkedő nő nem is menne el egy jóképű pasival... Ááá... itt az a baj hogy a pláza cicák jól néznek ki, simán felszedik a legjobb hapsikat, a bálnáknak meg már nem marad. Aztán mivel ők nem akarják lejjebb adni, inkább szinglik, de otthon meg duzzognak.
2021. aug. 22. 23:43
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
#11 Nem vagyok plázacica. Viszont nyitott ember vagyok és gyakran járkálok el itthonról. Sosem okozott gondot ismerkedni, nem azért, mert szép vagyok, hanem seperc alatt meg lehet ismerni hozzád illő emberekkel is meg alapból érdekesebbekkel is. Most aki visszahúzódó és otthon morcoskodik, az nem igazán értem, mit vár az élettől. Annyi ilyen nő köpködött már rám is a kis zugából, pedig nem nagy művészet mosolygósnak és érdeklődőnek lenni.
2021. aug. 22. 23:48
 14/30 anonim ***** válasza:
35%
13. Elmentem ma is italozni és az ezredik alkalommal sem szólított meg egy nő sem..
2021. aug. 22. 23:55
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
#14 Mert ez nem így működik. Attól, hogy felülsz gubbasztani a kakasülőre, senki sem fog rólad többet gondolni annál, mint mikor otthon csinálod ezt a gép előtt.
2021. aug. 23. 00:01
 16/30 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem azért van, mert a pc-k ennyire kelendőek, hanem mert Ők konokul ráakaszkodnak mindig valami pasira akivel a plázázásaikat kifizettetik. Pucival bármit el lehet érni. Aztán mikor leélték a manust, betagadják a puncit, madj szépen továbbállnak, keresnek más gazdag manust.
2021. aug. 23. 07:28
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem nézel ki jól, még az átlag nő is sértésnek veszi a közeledésed. Lehetsz te intelligens, humoros, bármi. Gyalázatosan elszálltak a női igények minden szinten, de legfőbbképpen ami a férfi külsejét illeti. Van a nyerő típus, a megjelenésében szexi, tekintélyt parancsoló, ultra férfias, barna, izmos aljat. Ha ilyen vagy, ismerkedned sem kell, megteszik helyetted a nők. Ha nem ilyen vagy, felejtsd el az egész dolgot. Talán igent mond rád egy gátlásokkal, önértékelési zavarokkal küzdő nő, te meg örömmel elfogadod a lehetőséget.
2021. aug. 23. 08:44
 18/30 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen kérdéseket úgy nem értem fordított nemekkel sem. Nekem nem kéne olyan pasi, akinek ilyen nők kellenek. Pont jó, hogy lefoglalják egymást.

Ez olyan, mintha azt mondanád, még a 70 éves nők sem szinglik - igen, de 70 évesek a férjeik, az nekem olyan, mintha nem is létezne párkeresési szempontból.

2021. aug. 23. 10:16
 19/30 anonim ***** válasza:
49%
18. Neked az olyan pasik stílusa nem jön be. A kinézetük viszont igen. Tök mindegy hogyan csűröd csavarod, ha nem átlag feletti, kikukázod.
2021. aug. 23. 11:17
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Demiszexuális vagyok, a külső nem tud bejönni szerelem nélkül.
2021. aug. 23. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!