Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki szingli 35 felett is (elég gáz), elcseszte az életét és már a pokolba kívánja az életet?
Én ugyan csak 32 vagyok , de a mai napig nem értem hogy miért kéne párkapcsolatokkal foglalkozzak úgy amúgy meg egyáltalán ?
Én OKJ 54-el kapok 300 E-s szóval valami nem ok azzal a diplomával.
A párkapcsolatokat meg meghagyom másnak. Lehet örülni. Ha ez valakinek annyira hiányzik.
Am a Szingli az aki a saját akaratából van egyedül.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tessék még az ilyeneknek is van nője te meg itt sírsz :DDD
24: Ezzel óvatosan. Elég nagy az állami porhintés az ilyen "6 hét alatt programozó" dolgokkal, csak azt nem értem, akkor miért nincs 6 hetes sebészképzés, hisz hiány van!?
Rá mernéd bízni az életed egy 6 hetes sebésztanfolyamosra? Hát a céged vállalatirányítási rendszerének írását egy 6 hetes programozóra? Szép-szép, de hogy mennyire valós, az majd kiderül.
28: "webprogramozas az informatika legalja"
Nem definiáltad a webprogramozást, de remélem érzed, hogy az nem csak html tagekből áll. Ma a netbankodtól kezdve a spotify-ig (ami egy keret nélküli böngészőben futó valami) minden IS webalkalmazás, akár tetszik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!