Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy szingli nőnek szexre van szüksége, akkor előbb választja az egyik exét, mint egy szingli pasit?
TISZTESSEGTELEN VELUK 😂😂😂😂
azt nem te fogod eldonteni, incelkem. mar miert lenne tisztessegtelen? nehogymar azt is meg akard mondani, kivel szexeljunk. ha a szingli felhozatalbol valasztanank, se a hozzad hasonlokat..
amugy a kerdesre valaszolva: azert, mert ha mar valakivel tudom, hogy biztosan jo lesz a szex es nekem
jo szexre van szuksegem, semmi masra, akkor egyszerubb, mint ujra megismerni valakit, randizgatni stb, aztan a vegen kiderul, hogy full bena az agyban.
semmi kozod hozza, kit valasztunk szexre.
Kérlek indokold meg szép kerek érvekkel miéért gondolod tisztességtelennek :D Eskü kiváncsi vagyok a gondolatmenetre :D
Nem tartozik az illető senkinek semmivel, hgoy az legyen.
‘Akivel le se fekszel, arról honnan tudod, hogy milyen? ‘
lutri. akivel mar lefekudtem, arrol biztosan TUDOM, hogy milyen.
‘Esélyt kéne adni az újnak.’
majd azt EN eldontom, koszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!