Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki szingli 35 felett is (elég gáz),
elcseszte az életét és már a pokolba kívánja az
életet?
Hidd el, hogy nem a fizetésed a gond, hanem a mentalitásod. Ne süppedj bele a depizésbe és az önsajnáltatásba, és ne legyenek irreális elvárásaid. Tűzz ki rövidtávú kis célokat magad elé, és úgy haladj hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre. Kezdj el valamit mozogni - saját testsúlyos edzés, futás ingyen van. Feltölt energiával, megnő tőle az önbizalmad. Járj el túrázni, olvass verseket, nézz meg egy jópár elvontabb, művészfilmeket. Hidd el sok nő van, akiknek nem a pénz számít, hanem egy szerető társ és egy jó beszélgetőpartner. Ismerek néhány olyan párt, ahol a nőnek volt háza (örökölték amúgy), a a csávó költözött hozzájuk, még kevesebbet is keresnek. De nekik nem ez a lényeg, hanem hogy van egy megbízható szerető társuk, és nagyo boldogok együtt.
2021. aug. 19. 14:10
10: Pedig viszonylag hamar szokta érdekelni az embert, hogy boncorvos vagy vagy informatikus, esetleg közmunkás. Ebből lehet a bérre következtetni is.
2021. aug. 19. 14:24
13/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, sportos vagyok, szeretek is sportolni, de inkább egyedül szoktam.
Az nagyon jó. A sportosságra és a személyiségedre fektesd a hangsúlyt. Amúgy is annak kellene lenni elől, nem annak, hogy mekkora vagyont tudtál felhalmozni. Próbálj meg olyan nők felé nyitni, akinek a szemlyiség számít, és a személyiségedben fejlődj elsősorban akkor.
2021. aug. 19. 14:32
15/30 A kérdező kommentje:
Pedig viszonylag hamar szokta érdekelni az embert, hogy boncorvos vagy vagy informatikus, esetleg közmunkás. Ebből lehet a bérre következtetni is.
Pontosan, és mindig megkérdezik elsőre h mit dolgozol. Ha mondjuk olyat mondasz, aminek nyilvános a bértáblája vagy rengeteget hallani róla a híradóban, hogy mennyit keresnek, akkor elég hamar rájön a hölgy, h ezzel nem érdemes hosszabb távon tervezni. Szinte majd minden tanult ismerős hölgy (most ide beletartozik mindenféle diplomás nő a szoc munkástól a jogászig) magánal jóval jobban kereső férfival van (főleg mérnökök, itsek, orvosok, nagyvállalkozók, közgazdászok, vagy népszerű szakik).
Az én fizum nem a legfényesebb, cserébe tök laza a munkahely, az orvos vagyis egészségügyi szakdolgozó barátnőm jobban keres nálam. De ő sose ezt nézte, hanem hogy milyen vagyok, vele hogy bánok, Vannak-e céljaim és afelé haladok-e.
2021. aug. 19. 14:44
17/30 A kérdező kommentje:
Oké, az megint más ha az orvos barátnőd keres 700 at te meg 500 at nettóba, nagyon nem 200 ezres kategória egyik sem... Az a baj, hogy nincs olyan nő, akit ne érdekelne ez, aki kicsit is normálisabb nő és nem irtó ronda (nem insta csajra gondoltam).
Tökmindegy ki mennyit keres. Egy segédmunkás simán többet kereshet egy diplomásnál, különösképpen mióta 25 év alatt megkapják a bruttó fizetést. Ez nem szakmától függ. 22 éves ápoló simán többet kereshet így, mint én diplomás informatikusként.
2021. aug. 19. 14:56
Már bocs, de én 260-at keresek, a barátnőm meg 330-400-at attól függően mennyit ügyel a kórházba 24 órásba... És kösz, hogy nem ismered, de pénzlesőnek vagy irtó rondának titulálod. Látod, mondtam, hogy a mentalitásoddal van a baj.
2021. aug. 19. 15:13
Én 250-ért ülök egy irodában.
Egyik szakmunkás ismerősöm építkezésen dolgozik 360-ért, de nem minden a pénz...én pl. nem mennék nyáron 35°-ban tetőre azért h 360-at kapjak.
2021. aug. 19. 15:19
Kapcsolódó kérdések: