Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 40 esek, milyen az élet egyedül a 4. x felett? Bár én még csak 37 leszek az ősszel, de már ízlelgetem a dolgot. Oké, hogy sokan elválnak 40 felett, de nekem nem igazán kellene gyerekes anyuka...Mert nekem sincs,jó eséllyel csak azok maradnak.
A normális nők java már 35 előtt elköteleződik.Ha hosszú távra tervezel, eddig a korosztályig érdemes keresni. 10 év korkülönbség még egészséges.
Ha nem vagy jó kiállású gyerek, akkor örülhetsz az elvált anyunak gyerkőccel. Nem rossz ám az, csak lehetnek buktatók. Például, ha apu azért vált el anyutól, mert az kibírhatatlan volt. Vagy meg a gyerekhez kell igazítani kábé minden programot.
A 40 feletti férfiakkal a 35 alatti jó csajok a legritkább esetben állnak szóba. Persze van az pénz, de az nem az átlagkereset.
Valóban sok függ azon, hogy, hogy nézel ki, milyen az anyagi helyzeted, az élethelyzeted, ahogy írták már a kiállásod, mennyire foglalkozol és adsz a külsődre.
Ha nem vagy el elhagyatott 40-es férfi, löttyedt has, megereszkedett mellek, illetve túlsúlyos, épolt vagy, és persze Jóképű! Akkor sok esélyed lehet, és igen 10 év belefér ebben a korosztályban.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy minden értelmes nő elkelt volna....csak az igényeik szintén az egekben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!