Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké egyedül leszek?
24 évesen, munkahellyel, végzettséggel egyedül vagyok. Átlagos külsőm van, magas vékony alkat. Közvetlen beszédes ember vagyok. Munkahelyem nem egy álom, csak egy mezei postás vagyok egy nagyvárosban. Igyekszem normálisan öltözni, külsőmmel törődni, bulikba rendezvényekre eljárni. De 10 esetből 10 végződik negatív végkifejlettel, azaz vagy barátom van bocs' vagy hogy azonnal tovább állítanak, mielőtt táncolni kezdenék velük vagy befejezném a mondandómat. Mit lehet tenni, normális lányokat 2021-ben merre találok? Ha kell privátban szívesen küldök egy képet magamról, és ha van időtök véleményt elfogadok. Negatívat is pozitívat is.
Mindennél fontosabb lenne hogy végre társat találjak, egyedül már rosszul érzem magam
ha nem találsz valakit aki veled lesz, akkor igen.
Amúgy mindenki egyedül van. Attól mert van bnőm még egyedül vagyok a szobában.. most is. ő ott van a másik szobában, de attól én még egyedül vagyok a gondolataimmal, problémáimmal, kérdéseimmel, vágyaimmal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!