Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális hogy Félek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy Félek hogy egyedül leszek örökké? L

Figyelt kérdés

Nem merek lányként kezdeményezni, szoval a valóságban keptelenseg ismerkednem mert a pasik ugyse fognak odajonni, csak a cigok és a sokkal öregebbek

Esetleg hobbin keresztül lehet találni valakit?

A netes ismerkedessel meg az a bajom hogy túl sokan írnak, egy részük megakad a testemnél es dugni akar, a masik részének adok esélyt de éreztetik velem hogy kötelességem összejönni veluk, mert ha kiderul egy pár randi utan hogy nem mukodik akkor máris szerelmi bánatuk lesz. Azt szeretnem ha olyan pasik akarnának közeledni akik nélkülem is tudjak elni az életüket, de sajna nem igy van és az a sanda gyanúm ha egy ilyen pasival összejönnek es teszem azt egy idő utan szakitanek akkor azzal fenyegetozne hogy ongyilkos lesz.

Eddig egy pasim volt aki 2 hónapja szakitott és ő is elultette bennem a bogarat alaposan.

2017. febr. 26. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy lánnyal jártam így ,hogy azzal fenyegetőzött ,hogy öngyilkos lesz... sajnos vannak ilyenek, nem mindig lehet előre tudni. Én sem keresek senkit, remekül elvagyok. :)
2017. febr. 26. 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem normális, mert egy magabiztos nő, tudja, hogy lesz párja és nem görcsöl ezen, de végül is sokan félnek a magányosságtól, ezzel nagy baj nincs.

A hobbi jó ötlet, mert hasonló párt találsz és ez előny. Van egy közös dolog amiben hasonlítotok, de valószínű több is.

Te is nyithatsz, persze félsz, de ezt le lehet küzdeni :)

2017. febr. 26. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Ettől még nem leszel egyedül örökké, idővel biztos beúszik valami olyan srác, aki komoly kapcsolatban gondolkodik, de nem lesz rögtön szerelmes, csak azért mert más a nemi szerve, bár igaz, hogy nem sok ilyen van szerintem.

Meg ne görcsölj rá ennyire szerintem, mondjuk igaz, én srác vagyok, de úgy vagyok vele, hogy majd ha egyszer lesz valaki, akkor legyen, de egyébként élem a saját életem, amiket szeretek csinálni, esetleg néha ismerkedek lányokkal, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget a dolognak, egy kapcsolatot úgysem lehet mesterségesen generálni.

2017. febr. 26. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell félned semmitől! Mindjárt kapsz egy rakat levelet, tudsz válogatni :D
 5/10 anonim ***** válasza:
Fából vaskarika, amit szeretnél. Komolytalan kapcsolatot nem akarsz. Aki viszont komoly szándékkal közeledik feléd, attól meg félsz, mert esetleg összetöröd majd a szívét. Ez benne van a pakliban. Tudod, akit megszelídítesz... Így nem fog menni.
 6/10 anonim ***** válasza:
2%
Gondolj arra, hogy megváltás a világnak, ha a magadfajta nem szaporodik. :)
2017. febr. 26. 14:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem csakis az ismerkedés fázis első részével van gondom. Azzal hogy ebbe a 21.században nem lehet normálisan ismerkedni. Utana meg ugyis alakul ahogy alakul és itt jon szoba a netes ismerkedés, hogy az ott megismert emberek kötelezőnek hiszik azt hogy osszejojjek veluk
2017. febr. 26. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mit hisznek? Ha nem rokonszenves megmondod, és kész. Ha tovább nyomul, letiltod.
2017. febr. 26. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Korod?
2017. febr. 26. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Én ismerkednék. Egy próbát megér. :D Nem veszítenénk semmit. Én nem igazán szoktam túlvariálni neten a dolgokat, csak beszélgetni. Csak a probléma akkor jön elő, mikor nem igazán lehet az illetővel értelmesen beszélni...

25F

2017. febr. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!