Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy Félek hogy egyedül leszek örökké? L
Nem merek lányként kezdeményezni, szoval a valóságban keptelenseg ismerkednem mert a pasik ugyse fognak odajonni, csak a cigok és a sokkal öregebbek
Esetleg hobbin keresztül lehet találni valakit?
A netes ismerkedessel meg az a bajom hogy túl sokan írnak, egy részük megakad a testemnél es dugni akar, a masik részének adok esélyt de éreztetik velem hogy kötelességem összejönni veluk, mert ha kiderul egy pár randi utan hogy nem mukodik akkor máris szerelmi bánatuk lesz. Azt szeretnem ha olyan pasik akarnának közeledni akik nélkülem is tudjak elni az életüket, de sajna nem igy van és az a sanda gyanúm ha egy ilyen pasival összejönnek es teszem azt egy idő utan szakitanek akkor azzal fenyegetozne hogy ongyilkos lesz.
Eddig egy pasim volt aki 2 hónapja szakitott és ő is elultette bennem a bogarat alaposan.
Nem normális, mert egy magabiztos nő, tudja, hogy lesz párja és nem görcsöl ezen, de végül is sokan félnek a magányosságtól, ezzel nagy baj nincs.
A hobbi jó ötlet, mert hasonló párt találsz és ez előny. Van egy közös dolog amiben hasonlítotok, de valószínű több is.
Te is nyithatsz, persze félsz, de ezt le lehet küzdeni :)
Ettől még nem leszel egyedül örökké, idővel biztos beúszik valami olyan srác, aki komoly kapcsolatban gondolkodik, de nem lesz rögtön szerelmes, csak azért mert más a nemi szerve, bár igaz, hogy nem sok ilyen van szerintem.
Meg ne görcsölj rá ennyire szerintem, mondjuk igaz, én srác vagyok, de úgy vagyok vele, hogy majd ha egyszer lesz valaki, akkor legyen, de egyébként élem a saját életem, amiket szeretek csinálni, esetleg néha ismerkedek lányokkal, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget a dolognak, egy kapcsolatot úgysem lehet mesterségesen generálni.
Hány éves vagy? Én ismerkednék. Egy próbát megér. :D Nem veszítenénk semmit. Én nem igazán szoktam túlvariálni neten a dolgokat, csak beszélgetni. Csak a probléma akkor jön elő, mikor nem igazán lehet az illetővel értelmesen beszélni...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!