Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki szingli 35 felett is (elég gáz), elcseszte az életét és már a pokolba kívánja az életet?
Szia kérdező!Nem is tudom mit gondolsz, mikor ismizel.Egy rendes átlag nő is elvár manapság 4-500 e ft, havi fizut, és az még nem is aranyásó.
LEgyen saját lakásod, meg autód, ez a minimum.
Ez sok nőnek is megvan, ezalatt én se állnék veled szóba.
Ez még a minimum szint, hogy meggondoljam megéri veled tovább dumcsizni tárkerin vagy nem,
Utások, wellnesz, egyéb hétvégi programok még nincsenek is itt.
Egy rakat 30-40 es pasiismerosom/haverom van
A fele bűnőző drogozik, masik fele idősebb es gazdag legális, harmadik fele átlag, most akarnak céget ősszehozni, vkik kulfoldre mentek, a közös bennük, hogy mégis d.gnak összevissza mindenkit, boldogak edzenek, hülyítik a nőket, elenyésző kis százalékuk az, aki szerelmes es komolyban van.
Hogy lehetsz te meg ilyen depresszios? Itt inkabb ez a kérdés :D
Csak nekem fura, hogy első randin szóba jön mennyit keresel? Volt már elég sok randim, de erről konkrétan sosem beszélgettem senkivel. Egyébként személyszerint engem csak a saját fizetésem érdekel, annyi "elvárásom" van, hogy legyen munkája, életcélja annak akivel ismerkedem.
25/L
#7 -essel értek egyet.
Egyszerűen én sem értem ezt a fizetés/ki mennyit keres havonta kérdést....
Erről akkor esik szó mikor odáig jutunk, hogy na akkor összeköltözünk-
Alapból semmi köze hozzá a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!