Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nős pasiknak kellek? Mit csinálok rosszul?
Akkor egész egyszerűen arról van szó, hogy az ismerőseid nagy része (boldogtalan) házas.
40-50 évesen már baromira nehéz független, normális társat találni.
Egyébként egy apró megjegyzés: ha most jöttél ki egy 20 éves kapcsolatból, akkor te még nagyon nagyon nem állsz készen egy következőre.
Azért van ez ,mert most jöttél ki egy hosszúból.
Én nem mondtam el melóhelyen hónapokig mikor szétköltöztünk.
Nagyon sok férfi van a cégnél.Vannak nők is,de sok házas.
Hónapokkal később mikor kiderült,olyan házas emberek nyomultak, akiről nem gondoltam volna.
Legtöbb szerintem azt hiszik sokan, hogy kicsit feldobja a saját életét is meg az enyémet is ha jól megdönget párszor.
Én legalábbis ezt figyeltem illetve azt,hogy sok férfi szereti a vigasztaló szerepét játszani,mert olyankor a nő is könnyebben hagyja magát sodródni az árral.
Kell pár hónap,míg ez lecseng,aztán elkönyvelnek,hogy milyen egy fap.na vagy,majd visszaáll minden az eredeti állapotba.
Semmi különös nincs rajtam,hogy oka lenne ennek, csak ilyenkor könnyű prédának nézik az embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!