Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nős pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nős pasiknak kellek? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Bárhol ismerkednék, csak a nős pasik nyomulnak rám. Megbeszéljük, hogy én akarok másodhegedűs lenni, erre a következő is nős.
2021. aug. 18. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem eleht hofy rossz helyen ismerkedsz? Marmint tipikus olyan helyen ahova csaladosok járnak?
2021. aug. 18. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ismeretségi körben u is mikor megtudták, hogy egyedül vagyok, rögtön próbálkoznak.
2021. aug. 18. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden tarsasagban van egy ilyen csaj akire mindenki ra akar menni csak heccbol. Volt hosszu komoly kapcsolatod? Nem lehet hogy komolytalannak gondolnak?
2021. aug. 18. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, volt. Most jöttem ki egy 20 évesből. Elég komoly?
2021. aug. 18. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Akkor egész egyszerűen arról van szó, hogy az ismerőseid nagy része (boldogtalan) házas.

40-50 évesen már baromira nehéz független, normális társat találni.

Egyébként egy apró megjegyzés: ha most jöttél ki egy 20 éves kapcsolatból, akkor te még nagyon nagyon nem állsz készen egy következőre.

2021. aug. 18. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez ,mert most jöttél ki egy hosszúból.

Én nem mondtam el melóhelyen hónapokig mikor szétköltöztünk.

Nagyon sok férfi van a cégnél.Vannak nők is,de sok házas.

Hónapokkal később mikor kiderült,olyan házas emberek nyomultak, akiről nem gondoltam volna.

Legtöbb szerintem azt hiszik sokan, hogy kicsit feldobja a saját életét is meg az enyémet is ha jól megdönget párszor.

Én legalábbis ezt figyeltem illetve azt,hogy sok férfi szereti a vigasztaló szerepét játszani,mert olyankor a nő is könnyebben hagyja magát sodródni az árral.

Kell pár hónap,míg ez lecseng,aztán elkönyvelnek,hogy milyen egy fap.na vagy,majd visszaáll minden az eredeti állapotba.

Semmi különös nincs rajtam,hogy oka lenne ennek, csak ilyenkor könnyű prédának nézik az embert.

2021. aug. 18. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Üríteni jó volnal nekik, ezt nézik ki belőled, és nem csak egy hanem az összes pasi. Otthon ők unják az asszonyukat ezért egy másik puncit keresnek. Való világot látod, a sok boldog házasságban élő férfiakat! Na meg persze társukat, a nőket. És szentif meg vannak győződve arról hogy otthon minden rendben van, ezt gondolják a nők. közben meg tapasztalod az igazságot egyedülálló nőként.
2021. aug. 19. 05:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!